Ігор Кондратюк захистив втікачів Олега Винника, Влада Яму і Потапа, які виїхали з України: “Мають право”

Відомий український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк став на захист співака Олега Винника, репера Потапа і хореографа Влада Ями, які після 24 лютого 2022 покинули Україну і виїхали за кордон.

На початку повномасштабного російського вторгнення багато зірок українського шоу-бізнесу виїхали з України. Здебільшого це були жінки, але зустрічались і зіркові чоловіки, які евакуювались за кордон. Зараз більшість із них вже повернулися додому та виїжджають за межі країни тільки на благодійні заходи. Однак це не стосується співака Олега Винника і хореографа Влада Ями, які за ці півтора року не були в Україні ні дня. Також під громадську критику потрапив чоловік Насті Каменських Потап, який продовжує працювати за кордоном.

Ігор Кондратюк захистив втікачів Олега Винника, Влада Яму і Потапа, які виїхали з України
Ігор Кондратюк захистив втікачів Олега Винника, Влада Яму і Потапа, які виїхали з України

Продюсер Ігор Кондратюк дав нове інтерв’ю та висловився про вчинок колег по шоу-бізнесу, які втекли. Він вважає, що після перемоги на телебаченні будуть ретельніше обирати персонажів для різних шоу, хоча Яму, Винника і Потапа вважає цікавими для кадру людьми. При цьому Ігор не засуджує їх і не вважає рішення виїхати за кордон ганебним, оскільки вони тікали від війни і мали на це право, що є цілком нормальною реакцією на такі події.

Танцюрист-втікач Влад Яма повернувся в Україну і став на захист Потапа
Ігор Кондратюк захистив втікачів Олега Винника, Влада Яму і Потапа, які виїхали з України

Кондратюк відмітив, що з публічних людей більше запитують, а скільки ще серед звичайних людей тисяч чоловіків, які так само виїхали з України і досі не повернулися. На питання, чи є у людей право тікати від війни, Ігор відповів:

Швидше за все, відповідь “так”. Якщо ці люди знають, що вони з погляду захисту країни жодного значення не мають, значить мають право виїхати. Вони не порушили закон, тому що виїхали заздалегідь

, – висловився Кондратюк.

Ігор Кондратюк висловився про скандал, який розгорнувся навколо Світлани Лободи
Ігор Кондратюк захистив втікачів Олега Винника, Влада Яму і Потапа, які виїхали з України

Нагадаємо, Олег Винник перестав виходити на публіку після 24 лютого і зник з соцмереж після Великодня 2022 року, потім з’ясувалось, що артист перебрався в Німеччину. Влад Яма разом з дружиною і сином в перший день повномасштабної війни покинув Україну та осів у США. Потап і Настя Каменських знаходилися в Іспанії на момент початку вторгнення і ще декілька місяців не поверталися назад. Зараз продюсер більшість часу проводить за кордоном по роботі та дуже рідко буває вдома.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.