Надя Дорофєєва відповіла на чутки про одруження з Михайлом Кацуріним: “Яке написання пісень, сьогодні весілля”

Відома українська співачка Надя Дорофєєва прокоментувала чутки про своє майбутнє весілля з бойфрендом Михайлом Кацуріним. Зірка з усмішкою видала найголовніше

Довгий час відома українська співачка Надя Дорофєєва перебувала у шлюбі зі своїм колегою Володимиром Дантесом. Втім, навесні минулого року зіркова пара оголосила про розлучення. Знаменитості не стали довго пояснювати, що стало причиною розриву, а незадовго після оголошення про розлучення Надю Дорофєєву та Михайла Кацуріна заскочили на ніжних і романтичних обіймах.

Пізніше стало відомо, що українська співачка та столичний ресторатор і дійсно перебувають у стосунках. З часом новоспечені закохані припинили приховувати своє щастя та почали частіше виходити у світ, демонструвати почуття одне до одного та з’являтись на сторінках у соціальних мережах одне одного.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін вже понад рік будують стосунки

Стосунки зіркової пари розвивались настільки стрімко, що тепер шанувальники і взагалі запідозрили, що вже скоро закохані офіційно стануть подружньою парою. Причиною для таких чуток стала заява фешн-журналіста Романа Тимофєєва, який, за власним зізнанням, почув це від спільних товаришів. Надя Дорофєєва ці чутки не спростовувала, але й не підтверджувала. Втім, нещодавно вона таки прокоментувала поголос.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість розмістила новий допис, в якому повідомила, що разом з бойфрендом і продюсером вони написали новий хіт, який ось-ось має вийти. Втім, у коментарях до публікації артистки шанувальники вирішили пожартувати й запитали, чому думки Дорофєєвої зайняті музикою, якщо в неї має відбутись весілля.

“Яке написання пісень, взагалі-то у вас сьогодні весілля”, – зазначила одна з підписниць відомої української співачки, а та, своєю чергою, зазначила, що тепер вони з Кацуріним знатимуть, що в них скоро така важлива подія.

Надя Дорофєєва відреагувала на чутки про весілля з Михайлом Кацуріним

Такою гуморною відповіддю зірка не лише покращила настрій своїм шанувальникам, але й натякнула – найближчим часом у неї з Михайлом Кацуріним ніякого весілля не буде.