Танцівниця, яка працювала з Кіркоровим народила повну копію співака: “наклепав” дітей не тільки Стоцькій

Відомий російський співак Філіп Кіркоров багато років був одружений на Аллі Пугачовій, але дітей у них не було. Зараз спливають чутки про нащадків артиста від інших жінок.

Багато років навколо стосунків Філіпа Кіркорова і Анастасії Стоцької ходять чутки, що між ними був службовий роман, адже вони багато працювали разом і дуже відверто поводились один з одним на публіці. Стоцька пізніше зізнавалась, що була закохана у Філіпа, а коли в 2011 році вона стала матір’ю і народила сина Олександра, фанати були впевнені – Кіркоров його батько. Хлопчик був точною копією артиста.

Анастасія Стоцька, Філіп Кіркоров і син співачки

Зірки відхрещувались від чуток, а нещодавно стало відомо, що у нього є ще один “син”. В одній зі своїх подорожей Кіркоров зустрівся з танцівницею Анор Аджей, яка працювала з ним на початку кар’єри. Її син-підліток виявився надзвичайно схожим на музиканта. Спільне фото з нею та хлопцем Філіп опублікував у Мережі.

Пам’ятаєте цю красуню, яка під час моєї першої зйомки “Пісня року 89” втратила туфельку як Попелюшка, з якою ми робили перші мої номери, мої перші шоу 1990-1993 років… Вона вже багато років живе у Канаді, щаслива, заміжня, виростила двох дорослих дітей, дівчинку і хлопчика, який якимось містичним чином теж схожий на мене, як у випадку з сином Насті Стоцької. І це вже не смішно, що за “святий дух” орудує вкотре і втручається без мене в генетику моїх друзів, з якими я коли-небудь працював або дружив, чиї діти схожі на мене?

– поділився Кіркоров враженнями.

Танцівниця, яка працювала з Кіркоровим народила повну копію співака

Користувачі Мережі погодились, що хлопець виріс копією Філіпа. Нагадаємо, рідних дітей Кіркорову народила сурогатна матір, у нього підростають син Мартін-Крістін і дочка Алла-Вікторія, яку він назвав в честь екс-дружини Алли Борисівни Пугачової. Офіційно невідомо, хто являється матір’ю спадкоємців Філіпа Кіркорова, але про це ходить багато чуток.