Тимур Мірошниченко вперше показав прийомного сина на фото: маленький, худенький блондинчик

Відомий український телеведучий Тимур Мірошниченко вперше показав свого майбутнього прийомного сина. Чоловік знаходиться вже на фінальній стадії усиновлення і зовсім скоро зможе забрати хлопчика додому.

Відомий український журналіст, телеведучий та коментатор Тимур Мірошниченко вже 5 років знаходиться у щасливому шлюбі з дружиною Інною. Подружжя виховують двійко спільних дітей: хлопчика Марка і дівчинку Мію.

Тімур та Інна Мірошниченко з дітьми

Після початку повномасштабної війни в Україні Тимур Мірошниченко зізнався в одному з інтерв’ю, що вони з дружиною задумалися про усиновлення. Подружжя хотіли подарувати батьківську любов дитині, яка стала сиротою через війну. Варто відзначити, що подібні заяви робили ще декілька відомих сімей з українського шоу-бізнесу. Та саме сім’я Мірошниченків не обмежилась пустими балачками і пішла на цей серйозний крок.

Так, ще весною 2023 року телеведучий розповідав, що вони з дружиною вже почали процес усиновлення. На це потрібно не мало часу: зібрату купу паперів, пройти курси батьків та інше. Зараз процес усиновлення вже на фінішній прямій і зовсім скоро дитину можна буде забрати з дитячого будинку.

Нещодавно Тимур Мірошниченко вперше у своєму блозі в Інстаграм показав майбутнього сина. Фото з дитиною було зроблене в одному з дитячих будинків Житомира. Геомітку саме цього міста відзначив Мірошниченко.

Тимур Мірошниченко вперше показав прийомного сина на фото

На знімку телеведучий сидить на підвіконні з маленьким хлопчиком на руках. Хлопчику на вигляд не більше двох років, він маленький і худенький.

Зовсім скоро ти будеш вдома

, – підписав фото Тимур.

Як відомо, подружжя Мірошниченків регулярно навідують хлопчика у дитячому будинку, поки проходить процес усиновлення. Малюк вже звик до своїх майбутніх батьків і з радістю проводить з ними час. За словами дружини Тимура Інни, хлопчик росте дуже допитивим і активним. Мірошниченки всім серцем полюбили цього хлопчика і не можуть дочекатися того дня, коли зможуть забрати його додому.