“Ще тиждень тому падав”: названий син Інни та Тімура Мірошниченко зробив свої перші серйозні кроки

Зіркове подружжя деякий час тому повідомило, що знайшло свого названого сина. Тепер більшу частину свого часу Інна Мірошниченко проводить на прогулянках із малюком

Відомий український телеведучий і його зіркова дружина нещодавно повідомили, що офіційно подали заяву на усиновлення дитини з Житомира. Своє рішення прийняти в родину нового члена вони прийняли давно. Шлях до омріяного батьківства був довгим, але точно того вартував. Інна Мірошниченко знову побачилась зі своїм майбутнім сином, а на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила про нові успіхи малюка.

Зіркова дружина розповіла, що на нову зустріч зі своїм майбутнім сином вона придбала йому літній одяг і новеньке взуття, втім босоніжки виявились для нього завеликими. Річ у тім, що у свої два роки дитина маленька настільки, що йому завеликий одяг навіть для дев’ятимісячних малюків. Втім, така особливість дитячого організму аж ніяк не впливає ні на його настрій, ні на його здоровий розвиток.

Інна Мірошниченко розповіла про успіхи свого майбутнього сина
Інна Мірошниченко розповіла про успіхи свого майбутнього сина

Дружина відомого українського телеведучого Тімура Мірошниченка розповіла, що їхній майбутній син дуже любить ходити. За словами зірки, він настільки багато гуляє, що вже починає досягати неабияких успіхів в улюбленій справі. Інна Мірошниченко пригадала, що ще деякий час тому малюк падав на сходах, заввишки п’ять сантиметрів. Тепер же дитина самостійно долає сходи на другий поверх.

“Ще тиждень тому він падав через сходинку заввишки п’ять сантиметрів. А сьогодні я зняла для Тімура відео, як він долає сходи на другий поверх, підтягуючись за поручень”, – поділилась радісними новинами на своїй Інстаграм-сторінці дружина Мірошниченка.

Крім того, зазначила знаменитість, малюк настільки обожнює гуляти, що, коли вона приходить до нього “в гості”, то вони не зупиняються – досліджують всі коридори та сходи, прилеглу до дитячого будинку територію. Річ у тім, каже Інна Мірошниченко, що в групі малюкові немає з ким ходити, тому він “відривається” на прогулянках із названою мамою.

Популярне

Схожі статті

Просто натріть кабачки і додайте яйця! Так смачно, що влітку готую цю страву щодня – ідеально на вечерю

У сезон кабачків спробуйте приготувати цю неймовірно смачну запіканку на сковороді. Страва виходить не лише смачною, а й корисною і готується лічені хвилини.

“Супер жінка”: Наталія Могилевська показала перше фото з 4-річною донькою Софією та зачарувала до сліз

Наталія Могилевська розчулила фанатів новим фото, на якому зображена в обіймах із донькою Софією. Зворушливий допис співачка опублікувала у своєму фотоблозі.

Замінила один інгредієнт і “Олів’є” перетворився на свіжий, літній салат: дуже смачне поєднання – рецепт

Якщо в класичному "Олів'є" замінити кілька інгредієнтів на свіжі овочі, вийде дуже смачний літній салат. Спробуйте приготувати "Олів'є" за цим рецептом і ви будете в захваті від результату.