Марічка Падалко розповіла про те, чим займається у вільний час від роботи: телеведучу тягне до землі

Марічка Падалко розповіла про те, що стало основним антидепресантом цього літа в житті телеведучої та чому вона більше не вважає себе "асфальтною людиною"

Марічку Падалко українські телеглядачі знають не тільки як успішну та талановиту ведучу, але і як дружину не менш відомого журналіста, громадського діяча, політика і, нарешті, людини, яка захищає свою Батьківщину на фронті Єгора Соболева.

Марічка Падалко зі своїм чоловіком
Марічка Падалко зі своїм чоловіком

Нові пріоритети в житті телезірки

Нещодавно телезірка поділилася в своєму Instagram відео, в якому показала, чим займається у вільний від роботи час та розказала, як змінилися її життєві пріоритети.

На відео- доглянута дачна ділянка, де у кожному куточку красота та порядок, наведені руками самої господині: ідеальні газони, шикарні кущі роз, вгодована кицька ніжиться у комфорті. Трудно повірити, що колись турботи за всім цим лежали на плечах Єгора, а Марічка вважала себе “людиною асфальту” та ніколи до землі не тяглась. Головним хобі жінки, її антидепресантом до лютого 2022 року був біг. А що ж зараз?

Зараз, зізнається вона, зі зміною зовнішніх обставин, як і у всіх українців, у її свідомості стосовно життєвих пріоритетів відбулися кардинальні зміни . “Тепер я знаю кожен кущик, кожен бур’ян, зовсім “забила” на нігті,”- каже відверто Падалко про своє нове заняття.

Як звичайна пересічна дачниця вона кожен день дуже цікавиться прогнозом погоди та чекає на дощ для своєї землі, а, як всяка любляча жінка та вірна дружина чекає на свого коханого чоловіка, який боронить  родину та дім на фронті.

Марічка Падалко зі своїм чоловіком
Марічка Падалко зі своїм чоловіком

Прихильники Марічки підтримують телеведучу, запевняючи її, що обидва- і дощ, і коханий скоро прийдуть до неї, що земля то є джерело її сили. “Земля рятує, голова відпочиває, руки роблять”- пишуть вони Марічці. Що ж, це правда. Для багатьох зараз це найкраща терапія.

Популярне

Схожі статті

Найшвидший торт, який мені колись доводилось пекти: легкі коржі із заварним кремом самі тануть в роті

Важко уявити щось більш апетитне, ніж аромат свіжоспеченого торта. Він — справжній шедевр кулінарії, якщо його секрет полягає в гармонійному поєднанні бісквітних коржів та ніжного заварного крему.

Щось давно не чутно: куди поділась й чим займається зараз суддя шоу “Україна має талант” Слава Фролова

Талановиту, яскраву та харизматичну суддю багатьох сезонів талант-шоу "Україна має талант" Славу Фролову глядачі запам'ятали та полюбили. Але минуло вже кілька років, як вона зникла з екранів.

Найяскравіший у світі торт “Королівський рубін” можна приготувати навіть на весілля: красиво та святково

У світі кулінарії існують деякі творіння, які вражають не лише смаком, але й виглядом. Один з таких десертів — найяскравіший у світі торт "Королівський рубін".