Тіна Кароль у брючному костюмі станцювала під свою нову пісню і вразила розтяжкою: підняла ногу аж до голови

Українська співачка Тіна Кароль опублікувала коротке відео у своєму Інстаграм-блозі, на якому показа танець пад власну пісню "Мед". Публіка була вражена гнучкістю артистки.

Відома українська співачка Тіна Кароль декілька років займається йогою і удосконалює гнучкість свого тіла. Йога допомагає співачці бути пластичною, добре відчувати своє тіло і тримати себе у формі. Тіна Кароль неодноразово вражала публіку своєю розтяжкою. До прикладу, не так давно вона сіла на шпагат прямо під час свого виступу.

А нещодавно Кароль опублікувала коротке відео, де показала уривок танцю до реміксу на її пісню “Мед”. Співачка була одягнена у сірий брючний костюм і в босоніжках на високій шпильці.

Тіна ефектно станцювала під ритмічну пісню, а вкінці сіла на підлогу і підняла вертикально ногу до гори, демонструючи свою розтяжку.

Тіна Кароль у брючному костюмі станцювала під свою нову пісню і вразила розтяжкою

Прихильники співачки та користувачі Мережі були вражені гнучкістю артистки.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Неймовірні рухи”;
  • “Яка гарна!”;
  • “Вау! Як це гарно!”;
  • “Неможливо відірватися!”;
  • “Оце розтяжка!”.

Нагадаємо, Тіна Кароль встигає не лише випускати нові пісні і їздити по гастролях, а й допомагати українським захисникам і постраждалим у війні людям. Так, співачка зробила немало добрих справ, більшість із яких вона навіть не висвітлює у Мережі. Вона регулярно їздить до військових, в госпіталі і підтримує їх добрим словом і піснею. Також співачка співпрацює з фондом, який займається протезуванням поранених українських бійців.

Тіна Кароль опинилася в приємному оточенні красенів-захисників

Ще влітку минулого року Тіна Кароль вразила публіку добрим жестом: вона купила квартиру на Західній Україні для сім’ї з Маріуполя, яка втратила домівку і дивом вибралася з окупації. Взимку, коли в Україні були проблеми з електроенергією, фонд Тіни Кароль закупив 500 генераторів, які були розподілені по лікарням, пунктам незламності та інших закладах.

Варто відзначити, що після початку повномасштабної війни в Україні, Кароль більше не співає пісні російською. Частину своїх пісень вона переклала, а частину просто не співає на своїх концертах.