Сосиска, кетчуп, майонез і булка: Світлана Лобода здивувала своєю незірковою дієтою (ФОТО)

Можна не любити творчість Світлани Лободи, але не захоплюватися її ідеальними формами просто неможливо. Співачка завжди виглядає привабливо в сукнях, де тканини по мінімуму, а голого тіла вдосталь, щоб розігралася бурна фантазія.

Можна не любити творчість Світлани Лободи, але не захоплюватися її ідеальними формами просто неможливо. Співачка завжди виглядає привабливо в сукнях, де тканини по мінімуму, а голого тіла вдосталь, щоб розігралася бурхлива фантазія.

Переважна більшість шанувальниць зірки переконана: щоб досягти подібних форм, Світлані доводиться харчуватися хіба що листочками салату. Натомість знаменитість ніколи не відмовляє собі у харчових задоволеннях.

Лобода здатна навіть з апетитом ум’яти булочку з сосискою, кетчупом і майонезом, чим похвалилася в сторіз Інсти. А це не менше 300 кілокалорій! І доведеться чимало попітніти в спортзалі, щоб їх скинути.

Якщо прошерстити дописи зірки, то її можна побачити й з іншими не дуже корисними речами. Ось напівоголена Світлана тримає в руках бокал шампанського. Це близько 150 ккал. І вона може собі дозволити таку розкіш, адже немає жодного зайвого сантиметра на талії.

Потяг до тіста присутній у виконавиці серйозно. На іншій світлині вона з апетитом наминає київську перепічку. 100 г такої смакоти містить 320 ккал. А булочка явно заважить більше.

Графік Loboda настільки щільний, що іноді доводиться перехоплювати щось буквально на ходу. Ось ми бачимо Світлану за перекусом просто в автівці. Це вона поспішає на прем’єру кліпу Americano. На жаль, підрахувати калорії не вдасться, бо білявка майже все встигла з’їсти.

Ранок зірка починає не з зарядки, як гадають багато шанувальників. Щоб перебувати у бадьорій формі Світлана залучає не фізичні вправи, а ароматну каву. Хтось відмовляє собі в шматочку печива. Натомість Лобода наминає будь-які калорійні страви за обидві щоки й не гладшає. От пощастило!

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.