30-річна Христина Соловій підтвердила чутки про роман із письменником Жаданом: “Така щаслива поряд із Сергієм”

Христину Соловій та Сергія Жадана вже давно підозрюють у романтичних стосунках. Письменник і поет знявся у кліпі співачки "Юність", де вони зіграли на публіку пристрасне кохання й пристрасно цілувалися. Їх усе частіше бачать разом на всіляких заходах.

Христину Соловій та Сергія Жадана вже давно підозрюють у романтичних стосунках. Письменник і поет знявся у кліпі співачки “Юність”, де вони зіграли на публіку пристрасне кохання й пристрасно цілувалися. Їх усе частіше бачать разом на всіляких заходах.

До того ж не секрет, що 48-річний громадський діяч затіяв розлучення з дружиною, з якою разом виховують 10-річну доньку Марію. З Іриною Куніциною Жадан побрався у 2009 році, тепер же пара вирішила розстатися.

Хіба таке кохання можна зіграти?

Схоже, що знаменитостям подобається гратися з шанувальниками в мовчанку. Обоє не підтверджують і не спростовують роман, хоча справа вже дійшла до спільних концертів. Сергій – людина різностороння, тож вміє не лише писати, а й співати. Він є фронтменом гуртів “Жадан і Собаки” та “Лінія Маннергейма”.

А тепер Сергій із Христиною влаштували концерт у Дрогобичі, на малій батьківщині Соловій. Звісно, він благодійний, а зібрані кошти передадуть у підрозділ ГУР. Дійство пара анонсувала відеорядом, в якому дівчина загадково дивилася в бік колеги, а чоловік щасливо посміхався.

На концерт Жадана і Соловій зібралося 4 тисячі осіб

Концерт у Львові теж не обійшовся без наочних доказів стосунків між зірками. Разом вийшли на сцену, співали й обіймалися. Щоправда, на конкретне питання журналістів Христина відповіла туманно:

“Буду вдячна, якщо залишите моє особисте життя для мене”.

Та атмосфера довкола пари говорить сама за себе. Їм байдуже до глядачів. Вони бачать лише один одного. Сергій звітував в мережі, що концерт відвідали 4 тисячі глядачів і вдалося зібрати на добрі справи 400 тисяч гривень.

Популярне

Схожі статті

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Павлік, Боклан та інші

Час не рятує нікого. І ось уже всенародні кумири бачать легку сивину на скронях, а під очима купу зморшок. Любов фанів нікуди не поділася. От тільки хочеться пригадати, як вони виглядали замолоду.