Alyosha показала донечку і двох синів від Тараса Тополі, яких забрала з України жити в США: “Я дякую долі”

Відома українська співачка Alyosha та її зірковий чоловік Тарас Тополя виховують трьох дітей. Зірка показала, як зараз виглядають спадкоємці, яких вона вивезла в США.

Після початку повномасштабного російського вторгнення Тарас Тополя разом з музикантами групи “Антитіла” пішов на фронт як парамедик, а його дружина Alyosha разом з трьома маленькими дітьми спочатку виїхала на Захід країни, а потім відправилась з ними в США до родичів зіркового чоловіка.

Після декількох місяців служби на Харківському напрямку Тополю та інших музикантів відрядили з передової, щоб вони зайнялись роботою на культурному фронті, однак співак зазначив, що вони досі залишаються бійцями свого батальйону і готові повернутися туди в будь-який момент.

 

Антитіла на фронті
Антитіла на фронті

Alyosha, знаходячись в Сполучених Штатах Америки, приймає участь в різних благодійних заходах та піклується про дітей, однак в Мережі співачка нерідко стикається з нерозумінням і хейтом в свою сторону за те, що може радіти життю, коли в Україні війна.

В своєму Інстаграм-блозі дружина Тараса Тополі відповіла, що думає з цього приводу та показала підрослих дітей. Найбільше помітно, як виросла їх донечка Марія, у якої вже є кучеряшки для зачісок.

Alyosha показала донечку і двох синів від Тараса Тополі, яких забрала з України жити в США
Alyosha показала донечку і двох синів від Тараса Тополі, яких забрала з України жити в США

Alyosha зізналась, що отримує багато коментарів, чи не соромно їй за те, що сидить в Америці і у неї все добре. Зірка пояснила, що виїхала за кордон в першу чергу заради безпеки своїх дітей і вважає, що більшість з цих коментаторів не усвідомлюють, що знаходячись під час війни в Україні їх діти не захищені, але можуть і мають повне право проживати щасливе дитинство:

Я дякую долі, що у нас була можливість їх вивезти. Повірте, серце страждає не менше за ваші серця… Це тяжко, жити ІНАКШЕ. Не бачити рідних людей, найдорожчих… Родину… Але є радість у результаті тих зусиль і того болю – це діти, які посміхаються!

Alyosha показала донечку і двох синів від Тараса Тополі, яких забрала з України жити в США
Alyosha показала донечку і двох синів від Тараса Тополі, яких забрала з України жити в США

Артистка відмітила, що постійно молиться за українців та закликає не розповсюджувати негатив і залишатись людьми. На думку Альоші, треба вміти радіти за інших.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.