Раміна Есхакзай заговорила про участь у “Холостячці” після розлучення з нареченим: “Були комплекси”

Відома українська журналістка та ведуча Раміна Есхакзай висловилась про участь у реаліті-шоу. Нещодавно зірка розірвала заручини зі своїм нареченим

Раміна Есхакзай, нині відома журналістка, блогерка та інтерв’юерка, здобула особливу популярність після участі в шоу “Холостяк”. Знаменитість на проєкті, хоч і не змогла здобути велике кохання, познайомилась зі своїми першими шанувальниками. З часом особисте та професійне життя зірки закрутилось, а сьогодні її можна назвати однією з найвідоміших блогерок країни.

Кар’єрні успіхи артистки важко порахувати – особливо за останній рік Раміна Есхакзай серйозно підійнялась кар’єрними сходами та самовдосконалилась. Так само все добре йшло у знаменитості і на особистому фронті. Раміна Есхакзай була заручена та вже готувалась до весілля зі своїм коханим Євгеном Проніним. Втім, не так давно закохані оголосили про розставання, а фанати поцікавились у Раміни, чи хотіла б вона взяти участь у “Холостяку”.

Знаменитість зазначила, що раніше вона була вигідною для таких шоу, адже мала багато комплексів і в деяких моментах могла промовчати та стерпіти те, що їй не подобається. Втім, тепер блогерка вирішила свої внутрішні проблеми, а тому їй достатньо всього пів години, аби зрозуміти, чи варто їй далі спілкуватись з тією чи іншою людиною.

Раміна Есхакзай висловилась про свою участь у реаліті-шоу Холостяк

Отже, зазначила Раміна Есхакзай, її присутність на подібних реаліті-шоу нікому не вигідна, адже продюсери зазвичай бажають бачити шоу, якого вона дати не може. Ба більше, додала журналістка, у часи повномасштабної війни вона вважає такі проєкти недоречними.

Нагадаємо, що раніше відома українська співачка перебувала у стосунках із Євгеном Проніним. Знаменитість розійшлась зі своїм коханим, зокрема, через завантаженість на роботі – у блогерки та журналістки просто не вистачало часу на стосунки. Попри все, зіркова пара навіть після розлучення не захотіла обговорювати того, що трапилось, та вирішила залишити це при собі.