“План – заглибитись у себе”: Раміна Есхакзай повідомила про намір піти до психолога після розірвання заручин

Нещодавно українська журналістка Раміна Есхакзай повідомила про розірвання заручин зі своїм нареченим. Зірка зізналась, що тепер планує навідатись до психолога

Днями відома українська блогерка та журналістка Раміна Есхакзай оголосила про розставання зі своїм нареченим Євгеном Проніним. Після несподіваної новини, яка сколихнула фанатів, зірка розставила всі крапки над “і” та пояснила, що саме робитиме найближчим часом. Так, знаменитість висловила бажання розібратись у собі та почати відвідувати психолога.

Хоча й після розлучення з нареченим Раміна Есхакзай зареклась не давати коментарі з приводу особистої історії, зірка таки поділилась думками про майбутнє. Журналістка зізналась, що після розірвання заручин із Проніним її підтримала велика кількість шанувальників. Зірка пояснила, що поділитись думками стосовно свого морального стану після розлучення вирішила саме для того, щоб підтримати своїх фанатів, які нині проходять схожий життєвий період.

Раміна Есхакзай зізналась, як почувається після розірвання заручин із нареченим
Раміна Есхакзай зізналась, як почувається після розірвання заручин із нареченим

Знаменитість зізналась, що найближчим часом вона планує повністю піти в себе, аби виявити, що саме бажає бачити у своєму майбутньому. Висловилась Раміна Есхакзай і про те, якою була її негативна сторона у стосунках з колишнім нареченим. Блогерка зауважила, що часами була токсичною, тому нині хоче виявити ці патерни поведінки й назавжди від них позбутись.

“Мій план такий: мінімум на пів року – рік заглибитися в себе, у свої бажання та цілі. Попрацювати з психологом”, – пояснила Раміна Есхакзай.

Крім того, блогерка розповіла, що на сеансах із фахівцем хоче з’ясувати, якого чоловіка їй би хотілось бачити поруч. Зірка зазначила, що її цілі можуть здаватись доволі простими, втім насправді за ними стоїть “великий пласт роботи над собою”.

Раміна Есхакзай зізналась, що планує зробити в майбутньому
Раміна Есхакзай зізналась, що планує зробити в майбутньому

Нагадаємо, що відома українська блогерка та журналістка перебувала у стосунках із бізнесменом Євгеном Проніним близько 5 років. 2021 року зіркова пара заручилась під час відпочинку на Мальдівах, втім після 24 лютого 2022 року відклали весілля до мирних часів.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.