Оля Полякова зізналася, що в юності була гидким каченям і не мала хлопців: “Я була плоска і дуже довга”

Ефектна, довгонога красуня Оля Полякова в юності була обділена увагою молодиків і вважала себе не привабливою. Співачка вперше розповіла, коли почала відчувати себе красивою.

44-річну українську співачку Олю Полякову зараз називають однією з найкрасивіших і найефектніших в українському шоу-бізнесі. Більше того, Полякова володіє найдовшими ногами на українській сцені і гордо носить цей статус. Та красунею Оля була не завжди. В шкільні роки дівчина була непримітною, а хлопці на неї не звертали уваги. Про це співачка розповіла у новому випуску Ютуб-програми “Дорослі дівчата”.

Я нікому не подобалася, бо я була плоска. Я була дуже худа і дуже довга.

, – розповіла співачка.

Оля Полякова зізналася, що в юності була гидким каченям і не мала хлопців
Оля Полякова зізналася, що в юності була гидким каченям і не мала хлопців

За словами Полякової, вона “розцвіла” вже після закінчення школи.

Нормально я себе потім почувала. Особливо після 35

, – заявила Полякова.

Також, у цьому випуску програми “Дорослі дівчата” Оля Полякова зізналася, що від природи вона зовсім не блондинка. Природній колір волосся співачки – попелясто русявий. Та з 14 років Оля фарбується у блондинку і не уявляє себе в іншому кольорі.

До слова, Оля Полякова дуже зациклена на своїй зовнішності і красі. Співачка вкладає у свою зовнішність дуже багато часу та грошей. Артистка регулярно ходить до косметолога і робить різні омолоджувальні процедури для обличчя. Полякова не приховує, що для того, аби у неї не було зморшок, вона ще з 22 років регулярно робить ботокс.

Оля Полякова пообіцяла грошову винагороду
Оля Полякова зізналася, що в юності була гидким каченям і не мала хлопців

Також співачка активно займається спортом і слідкує за харчуванням. Варто відзначити, що це все дає дуже гарний результат. У свої 44 роки Полякова має приголомшливий вигляд. Вона має розкішну фігуру і обличчя, на якому нема жодної зморшки.

Нагадаємо, Ютуб-програма “Дорослі дівчата” виходить з 2021 року на Ютуб-каналі Маші Єфросиніної. Формат шоу заключається в тому, що Полякова і Єфросиніна говорять між собою на різноманітні теми, які б ніколи не обговорювали в інтерв’ю, чи на телебаченні. Здається, зірки наче спілкуються між собою на кухні. Щирість і відвертість Маші і Олі відразу оцінили глядачі. Випуски “Дорослих дівчат” збирають мільйони переглядів і тисячі позитивних коментарів.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.