Володимир Дантес і Даша Кацуріна розійшлися – ЗМІ. Союз Дорофєєвої і Міші Кацуріна виявився міцнішим

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої, співак Володимир Дантес і Даша Кацуріна були разом близько одного року. Та все вказує на те, що пара більше не разом.

Підозри про те, що Володимир Дантес і Даша Кацуріна більше не разом у фанатів закралися після дня народження співака 28 червня. У цей день артиста вітали багато друзів та знайомих, а ось його кохана Даша повністю проігнорувала день народження Володимира.

У травні Дантес дуже зворушливо привітав Кацуріну з її днем народження і зізнався у коханні. Прихильники зіркової пари очікували, що і Даша зробить такий самий жест. Та цього не трапилося.

Даша Кацуріна та Володимир Дантес почали зустрічатись після розлучення з колишніми
Володимир Дантес і Даша Кацуріна розійшлися

Крім того, останнім часом ця парочка не з’являється разом на публіці і не публікує спільних фото. Все це наштовхує на думки, що Володимир Дантес і Даша Кацуріна дійсно більше не разом.

Варто відзначити, що публіка дуже любила цю пару. Вони зійшлися за дуже дивних обставин і їх з’єднало спільне нещастя. Так, до березня 2022 року вони були одруженими з іншими людьми. Дантес був одружений зі співачкою Надьою Дорофєєвою, а Даша була заміжня за ресторатором Мішею Кацуріним і всі вони тісто дружили між собоюю. Трапилося так, що Дорофєєва і Міша Кацурін почали таємний роман і в результаті покинули свої законні половинки і наразі відкрито будують стосунки.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними
Володимир Дантес і Даша Кацуріна розійшлися

І Дантес і Даша залишилися покинутими і зрадженими. їм було про що поспілкуватися, вони часто бачилися, щоб розрадити один одного. Так, їхня дружба дуже скоро переросла у відносини. Влітку 2022 року Дантес та Кацуріна оголосили про стосунки.

Варто відзначити, що в більшій мірі це були стосунки на відстані, адже після початку повномасштабної війни в Україні, Даша виїхала з дітьми у Польщу, а Дантес залишився у Києві. Та вони часто їздили один до одного і багато часу проводили разом.

Наразі, офіційно інформацію про розставання ні Дантес, ні Кацуріна наразі не підтвердили. Та користувачі Мережі впевнені, що це так.

Популярне

Схожі статті

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.

Цей салат тепер готую щодня: і все одно чоловік та діти встають в чергу за добавкою. Тарілки – вилизані

Приготувати салат, від якого будуть в захваті всі, хто його скуштує, просто. Достатньо взяти відбірну яловичину, мариновані огірки та ще пару простих інгредієнтів. І шедевр кулінарії вже на столі.

Тоня Матвієнко розповіла, де зараз її тато, якого мама покинула після 50 років шлюбу: “Жодної користі”

Усіх неабияк здивувала новина, коли Ніна Матвієнко розлучилася з чоловіком після золотого весілля. Нині Тоня Матвієнко розповіла, де нині перебуває її татусь.