Син Таїсії Повалій поскаржився, що його не привітали з днем народження: “Можна надолужити тут”

Син української зрадниці, співачки Таїсії Повалій, 28 червня відсвяткував своє 40-річчя. Іменинник обурений тим, що отримав мало привітань з такою круглою датою.

Денис Повалій в своєму Інстаграм-блозі поділився лайфхаком, як дізнатись, скільки справжніх друзів тебе оточують. Чоловік перевірив це на власному досвіді:

Хочете дізнатись, скільки у вас залишилось справжніх друзів? Видаліть з фейсбуку інформацію про ваш день народження і не постіть фоточки в цей знаменний день. Нехай він буде для найближчих

, – написав син Таїсії Повалій.

Син Таїсії Повалій поскаржився, що його не привітали з днем народження
Син Таїсії Повалій поскаржився, що його не привітали з днем народження

28 червня йому виповнилось 40 років і схоже, що Денис незадоволений кількістю привітань, які отримав від знайомих і друзів. При цьому чоловік дав можливість всім бажаючим виправитися і залишив віконечко для привітань після свого обурення:

Дякую усім, хто не забув і звісно прощаю тих, хто пропустив або свідомо не привітав (бо раніше ж відмічали разом майже кожного року пів життя). Можна надолужити тут

Син Таїсії Повалій поскаржився, що його не привітали з днем народження
Син Таїсії Повалій поскаржився, що його не привітали з днем народження

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні син Таїсії Повалій разом з дружиною і маленьким сином поїхав до Іспанії. На момент вторгнення він знаходився в москві та в ніч з 23 на 24 лютого 2022 року знімався для шоу на російському телебаченні.

Його зіркова матір залишилась в росії, забрала туди з Києва стареньку маму, яка нікуди не хотіла їхати, і тепер співає українські пісні на концертах для російської верхівки. Артистка виявилась зрадницеюю. Ще з 2014 року Повалій утримувалася від оголошення своєї позиції, виступала на росії, а нещодавно остаточно відвернулася від батьківщини.

Син Таїсії Повалій розповів про відпочинок у Херсоні на берегу Дніпра
Син Таїсії Повалій поскаржився, що його не привітали з днем народження

Денис Повалій притримується іншої думки, він засуджує війну, однак не пішов до лав захисників і не розірвав зв’язок з матір’ю-зрадницею. Чоловік публічно заявив, що буде любити її не зважаючи на її вчинки та додав, що нібито з Таїсії зробили зрадницю спеціально, тому що це “комусь на руку”.

Популярне

Схожі статті

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.