Сама поїла хінкалі, чоловіку привезла хачапурі: ось за що Віктор Павлік полюбив Катерину Репяхову

Відомий український співак Віктор Павлік щасливий в шлюбі з блогеркою Катериною Репяховою, яка завжди турбується про коханого зіркового чоловіка.

Віктор Павлік в 2020 році одружився на майже вдвічі молодшій за себе дівчині. Його дружиною стала Катерина Репяхова, яка тривалий час ходила в коханках і працювала у співака концертним директором. Історія кохання пари приголомшлива – Катя все життя була фанаткою творчості Віктора Павліка і в дитинстві навіть зробила фото з ним на його концерті. Артист не міг і підозрювати, що колись ця дівчинка стане його коханою дружиною.

Зіркове подружжя на початку сильно критикували в Мережі за велику різницю у віці. Репяхова завжди стоїть на своєму і каже, що для справжніх почуттів неважливі цифри в паспорті. Але нещодавно Катя разом з Віктором Франковичем позапланово відвідували лікарню через погане самопочуття 57-річного артиста, вік дає про себе знати.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, чим годує чоловіка
Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, чим годує чоловіка

Не зважаючи на це, Репяхова народила співаку сина, якому нещодавно виповнилось 2 роки, а також вона не забуває в своїх щоденних справах турбуватися про коханого. Завітавши в грузинський ресторан без чоловіка, Катерина взяла для нього замовлення додому.

Так виглядала моя субота: зробила брови, поїла хінкалі, привезла чоловіку хачапурі, покаталась по місту

, – розповіла дружина Віктора Павліка в своєму Інстаграм-блозі.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, чим годує чоловіка
Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, чим годує чоловіка

В кадрі видно, що хачапурі для зіркового чоловіка Катя Репяхова повезла на новесенькому Audi. Цей автомобіль жінка придбала декілька місяців тому, продавши попередню Тойоту і взявши кредит. Позашляховик Audi Q3 Sportback обійшовся їй в 50 тисяч доларів, що більше 1,8 млн гривень.

В цьому році в сім’ї Віктора Павліка всі пересіли на нові колеса – він також разом із дружиною поміняв машину та купив собі новенький Land Rover за 2 мільйона гривень.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.