На своє житло не заробили: Мішина, Павлік, Остапчук та інші зірки, які живуть в орендованих квартирах

Власне житло в столиці – ще та розкіш. Навіть не всі зірки шоу-бізнесу мають власні квадратні метри у Києві. Є багато тих, хто орендує житло.

Здається, зірки шоу-бізнесу мають такі гонорари, що можуть дозволити собі буквально все. Та насправді, все не зовсім так. Серед зірок українського шоу-бізнесу є багато тих, хто роками живе на орендованих квартирах.

Віктор Павлік

Віктор Павлік забув про річницю весілля з Репяховою
Зірки, які живуть в орендованих квартирах: Віктор Павлік

57-річний співак Віктор Павлік зі своєю молодою дружиною і 2-річним сином живе у невеликій зйомній квартирі. Квартира має сучасний ремонт та без особливого пафосу: звичайна квартира звичайної української сім’ї.

Свою власну трикімнатну квартиру Віктор Павлік залишив своїй третій дружині Лорі Созвєвій, з якою розлучився у 2020 році. Більше того, ця квартира була в іпотеці, тож навіть після розлучення співак продовжував виплачувати кредит.

Наразі дружина Павліка Катя Репяхова зізнається, що вони не мають коштів на покупку власної квартири.

Володимир Остапчук

Як виглядає будинок Остапчука та Горняк
Зірки, які живуть в орендованих квартирах: Володимир Остапчук

Український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук зі своєю третьою дружиною наразі проживають у просторій квартирі у одному з найдорожчих житлових комплексів Києва. Та це квартира не Остапчука, а орендована.

Ще 2 роки назад шоумен почав будівництво власного будинку на Київщині. Та на той момент чоловік був одружений з Христиною Горняк, з якою розлучився восени 2022 року. Тож цей недобудований будинок зараз належить їм обом і його ще потрібно поділити між колишнім подружжям.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина показала фото з мамою
Зірки, які живуть в орендованих квартирах: Ксенія Мішина

Українська акторка Ксенія Мішина живе з сином в орендованій квартирі у Києві. Сама жінка родом із Криму і, переїхавши в столицю шукати кращого життя, вона довгий час жила в дуже поганих умовах, адже не мала коштів. Та коли кар’єра Ксенії почала розвиватися, вона змогла орендувати хорошу квартиру в Києві і забрати до себе сина, який до цього жив з її батьками.

Анна Трінчер

Анна Трінчер розповіла, чому не спілкується з рідним батьком
Зірки, які живуть в орендованих квартирах: Анна Трінчер

Співачка і блогерка Анна Трінчер живе зі своїм чоловіком Олександром Волошиним на зйомній квартирі. Дівчина тільки придивляється до ідеї придбати власне житло. Та при цьому дівчина хизується, що заробляє достатньо і вже може дозволити собі власні квадратні метри у столиці.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.