Настя Каменських вперше прокоментувала хейт після фальшивого інтерв’ю Єфросиніній: “Непрості випробування”

Відома українська співачка Настя Каменських після свого інтерв'ю Маші Єфросиніній стикнулась з хейтом публіки та зізналась, що зараз проходить непросте випробування.

Настя Каменських нещодавно дала інтерв’ю Маші Єфросиніній, в якому були сльози та багато особистих зізнань, але не всі українці повірили в щирість співачки. Вона весь час зверталась до телеведучої “котику”, скаржилася на важке життя під час війни та зізналася, що забувалася за міцними напоями, щоб пережити нову реальність.

Настя Каменських вперше прокоментувала хейт після фальшивого інтерв’ю Єфросиніні

Публіку зачепили слова Каменських та награні сльози, це викликало цілу хвилю пародій на інтерв’ю артистки. В своєму Інстаграм-блозі вона вперше прокоментувала, як до цього ставиться:

Зараз кожен з нас проходить свій власний іспит. Це перевірка на вміння співчувати, допомагати та справжній іспит на вміння любити та берегти у собі це почуття. Ми проходимо непрості випробування,але кожен намагається допомагати, використовуючи всі свої можливості. Важливо чути слова підтримки, щоб мати сили підтримувати інших стільки, скільки буде потрібно. Час бути сильними та сміливими, об’єднуватись та допомагати заради нашого спільного майбутнього у нашій неймовірній країні

, – написала Настя Каменських під новим фото на фоні водоспаду.

Настя Каменських вперше прокоментувала хейт після фальшивого інтерв’ю Єфросиніні

В коментарях зірку продовжують критикувати:

  • “Як можна було так зіпсувати свою репутацію? Така огидна”;
  • “Бридка, не щира! Спаплюжила свою репутацію так безглуздо”;
  • “Я не засуджую ні Настю, ні Потапа. Ми всі люди і всі можемо робити те, що комусь не подобається, але життя дає нам можливість виправитись. І ви з цим гарно пораєтеся. Все буде Україна і все буде добре. Хочу побажати нам українцям бути більш людяними і добрішими один до одного, ми зараз усі у дуже складному часі живемо”;
  • “Якщо б вони не давали цих безглуздих інтерв’ю… Страх – притаманне відчуття для усіх і засуджують не за це їх. А за те, що вони роблять і розказують зараз, особливо це останнє базікання… Це ж гидко і принизливо, а вона цього навіть не розуміє”.
Настя Каменських вперше прокоментувала хейт після фальшивого інтерв’ю Єфросиніні