Українсько-британський красень: як зараз живе 14-річний син Тіни Кароль, який бачить маму лише на свята

Єдиний син Тіни Кароль Веніамін Огір з 7 років живе та навчається у Лондоні. Як зараз виглядає хлопець, чим він захоплюється та як вчиться у школі – далі у матеріалі.

Тіна Кароль стала мамою у 2008 році. Тоді ж вона і вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра. Та сімейне щастя було недовгим. У 2013 році Євген помер від онкологічного захворювання. Так, Тіна Кароль залишилася без коханого чоловіка, без продюсера, без грошей, адже всі кошти пішли на лікування Огіра, та з 5-річним сином на руках.

Тіна Кароль та Євген Огір

Незважаючи на всі перешкоди, Тіна Кароль стала для свого сина гарною мамою. Співачка виховує Вєню так, як того хотів його батько. Так, як відомо, у перший клас хлопчик пішов у лондонську школу. Тіна зізнається, що це рішення далося їй дуже важко. Віддати свою 7-річну дитину вчитися в іншу країну та залишити її жити в іншій сім’ї – рішення не з простих. Та співачка запевняє, це було бажання Євгена Огіра і вона його виконала.

Як зараз живе 14-річний син Тіни Кароль, який бачить маму лише на свята

Зараз Веніаміну вже 14 років. Він вже зовсім дорослий і давно переріс свою зіркову маму. Цікаво, що хлопчик росте копією свого батька. Зріст, статура, риси обличчя, колір та текстура волосся: Веніамін – копія Євгена Огіра.

Як сьогодні виглядає син Тіни Кароль та Євгена Огіра Веніамін

Хлопчик прожив майже все своє свідоме життя у Великій Британії. Він знає українську мову, але говорить з акцентом. У звичайному житті Вєня говорить англійською. На цій мові він спілкується навіть зі своєю зірковою мамою.

Як зараз живе 14-річний син Тіни Кароль, який бачить маму лише на свята

Варто відзначити, що син Кароль є відмінником у престижній лондонській школі. Крім того хлопець займається грою на музичних інструментах і танцює бойовий гопак.

Як зараз живе 14-річний син Тіни Кароль, який бачить маму лише на свята

Зараз Тіна кароль запевняє, що вважає своє рішення віддати сина в іноземну школу було правильним. За словами співачки, якби її син вчився в Україні, то всі б на нього дивилися через призму зіркової мами. У Лондоні Вєня звичайний хлопець, звичайний учень і ставлення до нього звичайне.

Також співачка відзначає, що виховує сина у суворості і не робить з нього “маминого синочка”.

Він не мажор, не маминий син. Він мамин син удома, але не там.

, – сказала Кароль в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”.

Варто відзначити, що Тіна Кароль бачиться з сином не так часто, як би їй хотілось. Та всі свята та канікули вони проводять разом.