Ліза Глінська з “МастерШеф” вперше показала свою сестру-копію з довжелезним волоссям: вона живе в США

Зірка кулінарного проєкту "МастерШеф" і відома українська кондитерка Ліза Глінська показала на своїй сторінці рідну сестру, яка давно мешкає за кордоном

Відома українська кулінарка та кондитерка Єлизавета Глінська нині активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Час від часу в зірки виникає особливе бажання поговорити зі своїми підписниками, тому вона пропонує своїй авдиторії поставити їй запитання, відповідями на які вона поділиться. Нещодавно Глінська знову запропонувала фанатам запитати в неї про все, що їх цікавить.

Багатьом підписникам знаменитості стало цікаво, як нині справи у її сестри, яка цьогоріч вперше стала мамою. Раніше Ліза Глінська розповідала про свою зіркову родичку Тетяну, яка мешкає у США. У Великдень, 16 квітня, вона народила дівчинку Софію. Ймовірно, саме через це шанувальники зірки кулінарного шоу “МастерШеф” вирішили поцікавитись, чи все добре у її сестри.

У відповідь на таку цікавість шанувальників Ліза Глінська розповіла, що в неї і дійсно все добре. Знаменитість прикріпила до своєї відповіді архівну фотографію сестри. На опублікованому зображенні Тетяна Глінська позує у темних штанах і сірій кофтинці. Довге та густе волосся зіркової сестри розпущене, а на її обличчі панує спокійна усмішка.

Ліза Глінська показала архівну фотографію своєї сестри Тетяни з США
Ліза Глінська показала архівну фотографію своєї сестри Тетяни з США

Зауважимо, що “зникнення” Тетяни Глінської цілком легко пояснити. Незабаром її новонародженій дочці виповниться три місяці, тому зіркова мама найімовірніше навіть не має часу вийти у соціальні мережі та поспілкуватись із підписниками.

Слід зазначити, що сестра відомої української кулінарки неймовірно схожа на свою старшу родичку. Зокрема, в око впадає чи не ідентична зовнішність Тетяни та Лізи. Сестри мають схожі брови, очі, усмішку та навіть овал обличчя. Єдине, за чим можна розрізнити красунь, довге волосся молодшої Глінської – Єлизавета має коротшу й дещо темнішу шевелюру.

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.