“Я вдячна за розуміння”: Даша Квіткова висловилась про перші після розлучення з Добриніним стосунки

Відома українська блогерка та бізнесвумен прокоментувала своє особисте життя. Зокрема, Даша Квіткова розставила всі крапки над "і" у питанні чуток про її нові стосунки

Про розлучення відомої української блогерки Даші Квіткової та її чоловіка, ведучого Нікіти Добриніна, стало відомо на початку цього року. Зіркова пара пояснила бажання розійтись потребою “відпочити” одне від одного. Хай там як, але не встигли колишні закохані офіційно розірвати шлюб, як їм почали приписувати стосунки з іншими. Так сталось із Квітковою – дівчину вже встигли запідозрити у таємному романі із загадковим чоловіком.

Знаменитість постійних обговорень свого особистого життя терпіти не стала. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм блогерка розставила всі крапки над “і”, а на майбутнє – попросила шанувальників не робити передчасних висновків до того, як вона все підтвердить. Висловитись про своє особисте життя зірка вирішила не просто так.

Один із підписників Даші Квіткової поцікавився, чому у неї так багато друзів протилежної статі. Користувач мережі припустив, що таким чином знаменитість намагається заповнити пустоту всередині після розлучення з чоловіком. Знаменитість відрізала – у стосунках вона не перебуває. Крім того, блогерка попросила не приписувати їй романи з чоловіками, допоки вона не скаже офіційно, що почала зустрічатись із тим чи іншим кавалером.

Даша Квіткова висловилась про своє особисте життя після розлучення з Нікітою Добриніним

На своїй Інстаграм-сторінці знаменита українська блогерка запевнила, що всі чоловіки, з якими вона спілкується, не є її кавалерами або бойфрендами. Даша Квіткова запевнила, що з ними їй просто весело проводити разом час і спілкуватись, втім вона точно не намагається ніким заповнити так звану пустоту всередині.

“Давайте зробимо так: поки ви особисто від мене не побачите якогось підтвердження чого-небудь – не приписуйте мені романи. Я буду вдячна за розуміння”, – підсумувала своє звернення до шанувальників Даша Квіткова.