“Варіант помиритись з Нікітою”: Даша Квіткова розповіла про стосунки з Добриніним після офіційного розлучення

Відома українська блогерка Даша Квіткова висловилась про свої стосунки з батьком свого сина Нікітою Добриніним. Не так давно зіркова пара розлучилась офіційно

Стосунками відомої української блогерки Даші Квіткової з її нині колишнім чоловіком Нікітою Добриніним захоплювались тисячі шанувальників. Втім, на початку цього року стало відомо, що знаменитості прийняли рішення розлучитись. Попри чималу кількість коментарів з цього приводу з боку зірок, офіційних заяв і пояснень Квіткової та Добриніна, шанувальники все ще ставлять багато запитань.

Зокрема, прихильники цікавляться, чи не замислювались знаменитості про ймовірне возз’єднання. Нещодавно Даша Квіткова запропонувала своїм підписникам поспілкуватись. Звісно, не змогла блогерка уникнути запитань про стосунки з чоловіком. Шанувальники знаменитості поцікавились у неї, в яких вона стосунках із Нікітою Добриніним та чи не хотіла б вона повернутись до свого колишнього чоловіка.

“Чи ще є в думках варіант помиритись з Нікітою? Які відносини у вас з батьком вашого сина?” – поцікавились підписники Квіткової.

У відповідь зірка зазначила, що вони вже офіційно розлучені та чекають на відповідні документи. А ось відносини у них, за словами блогерки, нейтральні.

Даша Квіткова висловилась про стосунки зі своїм чоловіком Нікітою Добриніним
Даша Квіткова висловилась про стосунки зі своїм чоловіком Нікітою Добриніним

Нагадаємо, що зіркову пару справедливо вважали однією з найміцніших пар в історії “Холостяка”. Даша Квіткова та Нікіта Добринін стали єдиними закоханими романтичного реаліті-шоу, які після його завершення зіграли весілля та створили родину. Зірковій парі вдалось побудувати настільки гармонійні та здорові стосунки, що навіть після розлучення вони підтримують зв’язок заради свого спільного сина Лева.

Зокрема, в інтерв’ю для Маші Єфросиніної, в якому Даша Квіткова зізналась про розлучення з чоловіком, вона розповіла й про те, що вони з Нікітою Добриніним почали відвідувати психолога. Роблять вони це для того, щоб їхній син не відчув на собі наслідки їхнього розлучення. Знаменитість зізнається, що у спеціаліста вони обговорюють всі питання, що у них виникають та працюють над собою. Про це зірка говорила на початку цього року, втім невідомо, чи досі колишнє подружжя відвідує спеціаліста.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.