“Дякую, Артурчику”: донька Олі Полякової Маша показала, якими подарунками задаровує її лондонський бойфренд

Відома українська співачка відправила свою старшу доньку Машу навчатись до Великобританії. Там дівчина встигла влаштувати і своє особисте життя – вона зустрічається з хлопцем, на ім'я Артур

Оля Полякова, відома українська співачка, разом зі своїм коханим чоловіком Вадимом Буряковським виховує двох доньок. І старша, і молодша дитина зіркового подружжя нині мешкають за кордоном. Дівчата навчаються у самому серці Великобританії, у Лондоні. Так, наприклад, Маша Полякова вже здобуває вищу освіту. Дівчина вчиться у музичній академії та живе в гуртожитку.

За кордоном дівчина не лише навчається, але і встигає відпочивати та навіть будувати стосунки. Хлопця Маші Полякової звати Артур і він – теж українець. Хлопець, так само як і його дівчина, навчається на першому курсі лондонського університету. Юні закохані активно висвітлюють свої стосунки на особистих сторінках у соціальній мережі Інстаграм.

У своєму Інстаграм-блозі Маша Полякова опублікувала серію фотографій, на яких продемонструвала подарунок від коханого. Дівчина повідомила, що вона була в салоні, коли кур’єр приніс їй шикарні квіти. У букеті Маша знайшла записку, в якій її бойфренд жартівливо зауважив, що йому нібито набридло постійно отримувати у соціальній мережі Тік-Ток відео з натяками на те, що дівчина хоче отримати квіти.

Донька Олі Полякової Маша показала подарунок від свого бойфренда Артура

Нагадаємо, що раніше донька Олі Полякової Маша дала інтерв’ю для українського журналіста Слави Дьоміна. Тоді дівчина, зокрема, розповіла і про своє особисте життя. За словами Маші Полякової, вони з бойфрендом вже навіть думали про те, що разом жити. Втім, наразі вони не можуть з’їхати з гуртожитку, адже їхнє місце там уже оплачено.

Хай там як, але схоже, що у юної пари доволі серйозні стосунки. Маша Полякова встигла познайомити коханого зі своїми батьками. Юнак теж не забарився і запросив свою дівчину на вечерю до мами й тата. Донька Олі Полякової поділилась переживаннями щодо того, що їй здалось, ніби вона не сподобалась батькові свого бойфренда. А ось із мамою Артура в дівчини одразу склалися хороші стосунки.