Тіна Кароль зізналась, за який вчинок ніколи не зможе пробачити свого рідного батька: “Просто втікає з хати”

Відома українська співачка Тіна Кароль нещодавно зізналась, що ніколи не зможе забути своєму батькові деякі з його вчинків. Зірка розповіла про це зі сльозами на очах

Тіна Кароль, відома українська співачка, у новому інтерв’ю розповіла про свого батька, а зокрема, про його ставлення до її творчої кар’єри. За спогадами знаменитості, стати артисткою їй запропонувала мама. Тим часом тато зірки був дуже проти такого вибору своєї доньки. Ба більше, поділилась прикрою правдою у подкасті “Чорновол PRO Чорноморські” Тіна Кароль, її рідний батько і досі не відвідав ні одного з її концертів.

Знаменита українська артистка розповіла, що її батько за весь час її професійної кар’єри не навідався на виступи своєї доньки. Тіна Кароль не змогла стримати сліз, коли про це говорила, з чого легко можна зробити висновок, що зірка переживає з цього приводу. За словами співачки, її батькові важко навідуватись на виступи доньки через надмірний стрес.

Відома артистка зізналась, що від самого першого дня її кар’єри і до нині її рідний батько не зміг подолати себе та прийти на концерт своєї дитини. За словами Тіни Кароль, йому важко дивитись на її виступи наживо. Переглянути концерт зірки її батько може тільки в записі та лише в тому разі, якщо точно знає, що все пройшло чудово.

Тіна Кароль поділилась прикрою правдою про стосунки зі своїм батьком
Тіна Кароль поділилась прикрою правдою про стосунки зі своїм батьком

Крім того, зірка пригадала історію з минулого. Раніше Тіна Кароль сім разів виступала у палаці “Україна”. Кожен день, в який проходив концерт знаменитості, її батько сидів під дверима палацу. Втім, всередину зайти так і не наважився. Тим часом мама Тіни Кароль постійно підтримувала свою доньку та приходила на її концерти.

Слід зазначити, що відома українська співачка не часто розповідає про свого батька та їхні взаємини. Втім, у цьогорічний День тата знаменитість поділилась милими кадрами з рідною людиною та чуттєво привітала його зі святом.

Популярне

Схожі статті

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.