Мріють про дитину, але не наважуються на вагітність: Тіна Кароль, Руслана, Наталія Могилевська та інші

Для більшості жінок материнство – це найкраще, що з ними траплялося у житті. Багато зірок українського шоу-бізнесу мріють відчути радість материнства, але не наважуються на такий серйозний крок.

Майже кожна жінка хоче бути мамою. Для зірок шоу-бізнесу поєднувати сім’ю та роботу дуже важко і зазвичай доводиться обирати щось одне. Саме тому серед відомих співаків і акторів часто можна зустріти людей, які так і не змогли побудувати сім’ю.

Наталія Могилевська

Мріють про дитину, але не наважуються на вагітність: Наталія Могилевська

47-річна співачка Наталія Могилевська мала безліч чоловіків та безкінечну кількість романів. Артистка навіть офіційно виходила заміж у віці 25 років. Та шлюб її не протримався навіть і року.

В молоді роки Могилевська була націлена на розвиток своєї музичної кар’єри, сім’ю та дітей вона відклала на потім. Вже після 40-ка років жінка заговорила про те, що готова стати мамою і мріє про це. Наразі Наталії вже 47 років. Очевидно, що природнім способом вона вже не зможе завагітніти і виносити дитину. Та співачка неодноразово в інтерв’ю натякала, що думає про усиновлення.

Тіна Кароль

Мріють про дитину, але не наважуються на вагітність: Тіна Кароль

Вперше Тіна Кароль стала мамою у 2008 році, коли вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра. На жаль, у 2013 році чоловік помер і Тіна залишилася сама з дитиною на руках. З того часу пройшло 10 років та Тіна так і не знайшла нове кохання і не впустила у своє життя іншого чоловіка. Не так давно співачка в інтерв’ю зізналася, що мріє мати донечку. За словами співачки, вона вже задумується, як можна це зробити. Тіна розглядає варіант або штучного запліднення, або сурогатного материнства.

Руслана Лижичко

Мріють про дитину, але не наважуються на вагітність: Руслана Лижичко

50-річна співачка Руслана Лижичко знаходиться у щасливому шлюбі вже 27 років. Та мамою співачка так і не стала. Артистка не приховує, що в молоді роки не думала про дітей і відкладала материнство на потім. Та коли вона схаменулася, було вже пізно. Напередодні повномасштабного вторгнення росії на територію України Руслана дала інтерв’ю, в якому чесно зізнался, що вони з чоловіком зараз працюють над поповненням. Мова йшла про сурогатне материнство. Та, схоже, через події в Україні, Руслана вирішила відкласти це на пізніше.

Ксенія Мішина

Мріють про дитину, але не наважуються на вагітність: Ксенія Мішина

Відома акторка Ксенія Мішина має 10-річного сина та мріє ще мінімум раз стати мамою. Будучи у стосунках з шоуменом Олександром Еллертом Ксенія навіть планувала вагітність. Та ця зіркова пара розійшлася раніше, аніж Мішина завагітніла. Зараз акторка запевняє, що в майбутньому ще обов’язково стане мамою.