Знайшлась пропажа: Іван Дорн засвітився з Лободою на пишній вечірці в Грузії з феєрверками і дрес-кодом

Відомий український співак Іван Дорн нещодавно засвітився на вечірці у компанії Світлани Лободи. Зіркові колеги погуляли у Грузії у веселій компанії

Іван Дорн, відомий український співак і продюсер, після початку повномасштабної війни висловив свою громадянську позицію. Артист, який народився та виріс у Челябінську, заявив, що не підтримує жахливі дії російської влади. Разом з тим, на відміну від своїх зіркових колег, знаменитість не так часто з’являється у мережі та рідко розповідає про свою діяльність.

Втім, нещодавно Іван Дорн таки дав про себе знати. У соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри, на яких можна помітити відомого артиста у компанії його зіркової колеги – Світлани Лободи. Знаменитості з’явились разом у Грузії, на вечірці відомого дизайнера Бічолли.

З опублікованих фотографій можна легко помітити, що захід пройшов доволі весело, адже всі зображені на свіжих кадрах люди були щасливі та усміхнені. На вечірці найімовірніше був дрес-код, адже всі гості були одягнені у чорний одяг – лише дизайнер Бічолла був одягнений у все біле. Ба більше, на заході організували феєрверки та дискотеку.

Іван Дорн і Світлана Лобода з'явились на вечірці у Грузії
Іван Дорн і Світлана Лобода з’явились на вечірці у Грузії

Відомий український шоумен Іван Дорн на цій вечірці був ведучим. Такі висновки можна зробити з опублікованої організатором заходу Історії. На кадрах, які Бічолла запостив у своєму особистому блозі, Іван Дорн тримає у руках мікрофон і щось весело розповідає.

Нагадаємо, що відомий дизайнер Бічолла давно дружить зі Світланою Лободою. На сторінці модельєра можна знайти спільні фотографії з популярною українською співачкою, в описі до яких він називає артистку своєю подругою. Світлана Лобода відповідає зірковому дизайнеру взаємністю, ніжно дякуючи за всі веселі моменти, які вони прожили разом.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.