Лілія Ребрик показала свої черешеньки, які може з’їсти не тільки Андрій Дикий: ідеальний літній образ

Лілія Ребрик – одна з тих зірок, від яких віє непереборним позитивом й надзвичайною харизмою. Складається враження, що зірка завжди перебуває в доброму гуморі й не знає, що таке депресія. Вона усміхнена й на ефірах, і коли спілкується зі знедоленими людьми, яким допомагає її фонд.

Лілія Ребрик – одна з тих зірок, від яких віє непереборним позитивом й надзвичайною харизмою. Складається враження, що зірка завжди перебуває в доброму гуморі й не знає, що таке депресія. Вона усміхнена й на ефірах, і коли спілкується зі знедоленими людьми, яким допомагає її фонд.

А в колі родини, напевно, веселішої мами не знайдеш. У Лілії з Андрієм Диким підростають дві донечки – Поліна та Діана. І хоч робочий графік у Ребрик доволі щільний, вона завжди знаходить час на своїх дівчаток. А з ними й сама перетворюється на веселе маленьке дівча.

Ось і цього разу мама з донькою вирішили поласувати сезонними ягодами черешнями й не стрималися – начепили червоні плоди на вуха замість сережок. Вийшло доволі оригінально й привабливо.

Селфі з черешнями не залишили байдужими підписників телеведучої. Компліменти отримали обидві любительки літніх плодів – і мама, й доня:

“Класні, гарні, красуні, Дикі, яскраві, трендові”, – це далеко не всі епітети, якими нагородили їх користувачі Інстаграму.

На свіжому фото Ліля з Діаною з черешнями на вухах роблять селфі в автівці. Можливо, саме зараз вони повертаються з Карпат, де добряче відпочили й надихалися свіжим повітрям. Свою родину Ребрик назвала павербанком, який не дає їй можливості розрядитися.

Якщо пройтися по минулим фотозвітам знаменитості, можна побачити, що подібний трюк Лілія вже провертала з іншими людьми. Зокрема, з колегою Олексієм Сухановим. Одного разу ведучий приніс до студії запіканку з черешнею, в якій повністю відсутнє борошно.

Лілія Ребрик полюбляє носити сережки з черешень

Веселунка Ребрик тут же скористалася нагодою і стала приміряти черешні, які не втрапили до випічки, на вуха. Олексій піддався загальному запалу й собі зробив черешневі сережки.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.