Одягнув футболку кольору хакі з вишитим гербом: Тіна Кароль показала чоловіка, з яким провела день родини

Відома українська співачка Тіна Кароль показала високого красеня, у компанії якого вирішила провести цьогорічне свято родини. Зірка виглядала щасливою поруч із ним

Тіна Кароль, відома українська співачка, у минулому була одружена зі своїм продюсером і коханням усього життя Євгеном Огіра. Чудову й романтичну історію кохання зіркової пари зруйнувала неочікувана хвороба чоловіка. Коханий Тіни Кароль довго боровся з онкологією, але врешті, на жаль, відійшов у вічність. Артистка і досі оговтується від втрати, втім в її житті є інший чоловік, заради якого вона продовжує боротьбу.

Мова йде про сина Тіни Кароль Веніаміна. Свого єдиного нащадка відома українська співачка народила у шлюбі з Євгеном Огіром і вже довго виховує його самостійно. 14-річний хлопець нині живе у Великобританії, де навчається у школі. Знаменитість часто навідується до свого сина, а нещодавно вирішила поділитись милим кадром до Дня родини.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Тіна Кароль опублікувала фотографію, на якій позувала зі своїм сином. Логічно, що саме з ним співачка вирішила провести день, який зазвичай присвячують сім’ї. На опублікованій артисткою фотографії чудово видно, як виріс її син і як сильно змінився. Тепер Веніамін все більше схожий на свого батька.

Тіна Кароль показала свого єдиного сина Веніаміна від чоловіка Євгена Огіра

Що стосується особистого життя відомої української співачки, то його вона тримає у повному секреті. Знаменитість нині залишається самотньою, втім раніше шанувальники активно підозрювали, що Тіна Кароль може крутити таємний роман із колегою по цеху Даном Баланом. З ним артистка зустрілась та добре познайомилась на проєкті “Голос країни”. Втім, до останнього співачка заперечувала будь-який їхній зв’язок, окрім дружнього.

Хай там як, але багатьох фанатів слова зірки не зупиняли, тому вони чимало шанувальників Тіни Кароль і досі вірять, що між колегами щось таки могло бути. Хай там як, але сьогодні весь свій час артистка присвячує синові та професійній діяльності.