Світлана Лобода розповіла про свого таємого чоловіка, з яким живе у Європі: “Багатим його не назвеш”

Українська співачка Світлана Лобода тримає своє особисте життя у секреті. Та відомо, що наразі жінка не самотня. У неї є коханий чоловік, з яким вона проживає у Європі.

Світлана Лобода із тих артистів, які нічого не розповідають про своє особисте життя. Публіка знає лише про одні стосунки співачки з хореографом Андрієм Царем. Пара жила у цивільному шлюбі декілька років та у них є спільна донька Євангеліна.

У 2018 році Світлана Лобода неочікувано для публіки з’являється з вагітним животом і згодом народжує донечку на ім’я Матильда. Хто батько дівчинки, невідомо і досі. Та в Мережі довгий час поговорювали, що батьком дитини є німецький рок-виконавець Тілль Ліндеманн. Сама Світлана Лобода на питання про Тілля відповідати відмовляється.

Лободу и Тилля считают парой
Світлана Лобода розповіла про свого таємого чоловіка, з яким живе у Європі

Не так давно в інтерв’ю співачка зізналася, що наразі не самотня. За словами Лободи, у неї є коханий чоловік, який живе у Європі. Співачка не стала називати його ім’я і рід заняття та запевнила, що він не є багатієм.

Не такий він і багатий на сьогодні. Сьогодні він втратив багато всього, тому багатим його вже не назвеш

, – сказала Лобода в інтерв’ю Раміні Есхакзай.

Також співачка зізналася, що чоловік не приймає жодної участі у її кар’єрі. У них є домовленість, що всі витрати пов’язані з концертами, записами пісень та кліпів – це відповідальність самої Світлани. А от її чоловік може оплатити відпочинок, чи зробити подарунок та інше.

Світлана зізнається, її чоловік – не українець. Та при цьому співачка запевняє, що він дуже любить Україну і підтримує її у війні з росією.

Світлана Лобода дотримується висококалорійної дієти
Світлана Лобода розповіла про свого таємого чоловіка, з яким живе у Європі

Також Лобода розсекретила інформацію про те, що її коханий старший за неї.

Він старший за мене, він дуже мудрий і розуміючий. Я відчуваю себе з ним дівчинкою

, – зізналася співачка.

Як відомо, Лобода зараз багато часу проводить в Україні, а також їздить з гастролями по містам Європи. У співачки свого роду відносини на відстані з коханим, адже бачиться вона з ним не дуже часто. Та артистка запевняє, що коханий прийняв такий спосіб її життя, за що вона йому дуже вдячна.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.