Молоду дружину Остапчука обвели навколо пальця на 24 тисячі: Полтавська розчарувалась в українських брендах

Обраниця відомого шоумена й телеведучого Володимира Остапчука розповіла, як їй продали сукню жахливої якості в одному з українських магазинів. Зірка поскаржилась на бренд

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, давно й надовго здобув свою популярність. Нині знаменитість будує стосунки з журналісткою з Києва Катериною Полтавською. Дівчину шоумен зустрів незадовго після свого розлучення, втім швидко встиг захопитись нею. Нині зіркова пара разом живе та проводить багато часу разом. Катя Полтавська, крім основної професійної діяльності, пов’язаної зі сферою медіа, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Там знаменитість часто розповідає про цікаві події зі свого життя та ділиться новими фотографіями та історіями. Так, наприклад, нещодавно Катерина Полтавська розповіла, як її “надурили” на багато тисяч гривень. Зірка зізналась, що на її новій дорогій сукні з’явились зачіпки після першого ж разу, як вона одягнула річ.

Катерина Полтавська поскаржилась, що купила в українського бренду річ за 590 євро, що в еквіваленті дорівнює близько 24 тисячам гривень. Втім, якістю знаменитість залишилась незадоволеною. Річ у тім, що після першого виходу у світ у цій сукні на матеріалі всюди з’явились зачіпки. Дружина Остапчука наголосила, що вона не могла зачепити одяг, а тому й не може зрозуміти, як під час пошиття такої дорогої сукні можна було використати такі дешеві матеріали.

Катерина Полтавська поскаржилась на сукню, яку купила в українського бренду
Катерина Полтавська поскаржилась на сукню, яку купила в українського бренду

Дівчина не стала терпіти такого обслуговування, тому одразу написала продавцеві, аби з’ясувати, чи можна якось вирішити це непорозуміння. У відповідь на скарги Полтавської на якість купленої сукні менеджер зазначила, що нічого дивного в цьому немає, адже матеріал, який використовується для пошиття, нібито дуже ніжний. Дружині Остапчука такі пояснення не сподобались.

Знаменитість висловила свою думку та заявила, що деякі бренди у світлі сьогоднішніх подій намагаються заробити виключно на тому, що нині все українське у тренді. Втім, Катерина Полтавська таку позицію вважає неприйнятною, оскільки впевнена, що переплачувати за країну виробництва, якщо виробник використовує матеріали низької якості, неприйнятно.

Популярне

Схожі статті

Полякова спекла паску сама, а Осадча і Ребрик купили: українські зірки показали, як відсвяткували Великдень

Серед українських знаменитостей майже не знайшлося тих, хто самостійно спік паски на Великдень. Та Оля Полякова вразила публіку своєю майстерністю і показала, як працює на кухні.

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.