Ексчоловік Лорак під час медового місяця залишив молоду дружину і вирушив з донькою в подорож удвох (Фото)

Відомий турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу перервав свій медовий місяць з молодою дружиною Лілією Реус і поїхав з донькою від Ані Лорак Софією до Іспанії.

В червні 2023 року колишній чоловік співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля зі своєю молодою обраницею Лілією Реус, яка молодша від нього на 19 років. Весілля проходило в елітному ресторанному комплексі на Київщині. На весілля турецького бізнесмена були запрошені  його друзі та родичі, та єдиної доньки Софії не було. Очевидно, що Ані Лорак не захотіла відпускати свою 12-річну доньку в Україну, адже тут триває війна.

Як компенсація того, що Соня не була на весіллі тата, дівчинка відправилась з молодятами у медовий місяць у Туреччину. Там Мурат, Лілія, Соня і донька Лілії від попередніх стосунків 7-річна Олександра відпочивали близько місяця. Варто відзначити, що нова дружина Налчаджиоглу знайшла спільну мову з його донькою і вони мають навіть теплі та дружні стосунки.

Ексчоловік Лорак під час медового місяця залишив молоду дружину і вирушив з донькою в подорож удвох

Та нещодавно Мурат Налчаджиоглу у своїх Інстаграм-сторіз показав, як лише з донькою їде в аеропорт. При цьому чоловік підписав фото словами “Два мандрівники”. Очевидно, що молода дружина і падчерка Налчаджиоглу залишилися у Туреччині.

Ексчоловік Лорак під час медового місяця залишив молоду дружину і вирушив з донькою в подорож удвох

Пізніше Мурат опублікува знімки з донькою у місті Сан-Антоніо на Ібіці. Імовірно, чоловік привіз доньку до її матері Ані Лорак, яка якраз там відпочиває.

Ексчоловік Лорак під час медового місяця залишив молоду дружину і вирушив з донькою в подорож удвох

Нагадаємо, Ані Лорак наразі будує стосунки з іноземцем з Ібіци. Чоловік на ім’я Ісаак позиціонує себе як майстер з медитації та цілитель і з самого початку він був тренером співачки. Та згодом ці стосунки переросли у романтичні.

Ані Лорак з новим коханим Ісааком Віджраку

Лорак запевняє, що щаслива у стосунках з Ісааком і саме з ним відчуває себе коханою жінкою. Зараз новоспечена парочка живе окремо. Лорак більшу частину часу проживає у росії, а Ісаак продовжує жити на Ібіці. Та закохані разом відпочивають і їздять один до одного в гості. Відомо, що зараз Лорак знаходиться в Іспанії разом зі своїм новим бойфрендом.