Колишній чоловік Ані Лорак знайшов її в Іспанії: турецький красень Мурат Налчаджиоглу довго йшов по сліду

Колишній чоловік відомої співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу поїхав прямо зі свого медового місяця в іншу країну, щоб побачити ексдружину.

Мурат Налчаджиоглу – відомий український бізнесмен турецького походження. Та публіка знає про чоловіка завдяки тому, що протягом 10 років він був одружений з відомою співачкою Ані Лорак. У 2019 році подружжя розірвало шлюб. Мурат залишився жити в Україні, а ось Лорак обрала життя в росії.

Мурат Налчаджиоглу описав стосунки доньки та падчерки
Колишній чоловік Ані Лорак знайшов її в Іспанії

Не пройшло багато часу після розлучення зі співачкою, як Мурат знайшов нову дівчину. Нею виявилася молодша на 19 років українська візажистка Лілія Реус. У 2021 році чоловік зробив їй пропозицію руки і серця, а в червні 2023 року закохані зіграли пишне весілля в одному з елітних ресторанних комплексів на Київщині.

Весілля Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус
Весілля Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус

Після весілля молодята відправились у медовий місяць у Туреччину. Та поїхали вони не самі, а з дітьми. Так, у Лілії є позашлюбна донька Олександра. Також на відпочинок поїхала 12-річна донька Мурата і Ані Лорак Софія.

Майже місяць вони відпочивали однією дружньою сім’єю. Варто відзначити, що Лілія Реус знайшла спільну мову з донькою свого чоловіка і в них склалися досить теплі стосунки.

Мурат Налчаджиоглу показав, як подорослішала його донька від Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу поїхав у медовий місяць з дружиною і дітьми

Та нещодавно Мурат показав у своїх Інстаграм-сторіс, що він покидає Туреччину і разом з донькою їде на острів Ібіца. Так, чоловік покинув молоду дружину під час медового місяця, щоб самостійно відвезти доньку до її матері.

Ексчоловік Лорак під час медового місяця залишив молоду дружину і вирушив з донькою в подорож удвох
Ексчоловік Лорак під час медового місяця залишив молоду дружину і вирушив з донькою в подорож удвох

Як відомо, Ані Лорак зараз будує нові стосунки з чоловіком-іноземцем з Ібіци. І наразі співачка перебуває саме там на відпочинку з новим коханим. Очевидно, що Мурат Налчаджиоглу відвіз доньку до її матері Ані Лорак.

Та довго Мурат на Ібіці не затримався і вже на наступний день повернувся до молодої дружини в Туреччину.

Варто відзначити, що у Лорак і Мурата Налчаджиоглу після розлучення певний час були натягнуті стосунки. Як відомо, пара розлучилася через постійні зради чоловіка. Крім того вже у колишнього подружжя були довгі судові тяганини щодо розподілу майна.

Та Ані Лорак запевняє, що зараз має нормальні стосунки з ексчоловіком заради доньки. Співачка переборола себе і почала спілкуватися з колишнім чоловіком, адже їхня спільна донька дуже прив’язана до батька.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.