Роман Сасанчин з дружиною і донькою переїхав у подаровану на “Голосі” квартиру: досі без ремонту (Фото)

Двічі переможець вокального проєкту "Голос країни" Роман Сасанчин переїхав у подаровану квартиру у Києві разом з дружиною та 1,5-річною донькою. Та є одне "але" – житло досі без ремонту.

Роман Сасанчин двічі перемагав на відомому музичному проєкті “Голос країни”. Вперше хлопець здобув перемогу у 2015 році на “Голос. діти”, а вдруге Роман прийшов на проєкт у 2020 році і знову здобув перемогу. Як головний приз переможець отримав двокімнатну квартиру в одному з житлових кварталів Києва. Та варто відзначити, що квартира знаходиться у новобудові і в ній ще необхідно було робити ремонт. Подарована квартира, грубо кажучи, просто коробка і туди необхідно вкласти ще купу грошей.

Саме тому Роман Сасанчин не став жити у подарованій квартирі і виїхав з Києві за Захід України, де він жив раніше. Після перемоги у “Голосі” у артиста не вдалося почати розвивати свою творчу кар’єру. Та у Романа закрутилося особисте життя. Хлопець почав зустрічатися з дівчиною на ім’я Іванна, яка дуже швидко завагітніла і зробила Романа батьком у 19 років.

Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік

Після народження донечки Роман Сасанчин навіть зізнався, що має в планах продавати подаровану квартиру у Києві і купувати іншу квартиру: меншу, але з ремонтом. Та в якийсь момент все змінилося і хлопець передумав це робити. Нещодавно Роман з дружиною і маленькою донечкою переїхали у ту саму квартиру.

Іванна Сасанчина у своєму Інстаграм-блозі показала, як зараз виглядає житло і в яких умовах вони живуть. Так, у квартирі є ремонт лише в 1 кімнаті – у спальні. У ванній, кухні та вбиральні ще нічого не робили. Там немає ні дверей, ні нормальної підлоги та є пральна машина, ванна і невеличка плита, на якій можна готувати їжу.

Роман Сасанчин з дружиною і донькою переїхав у подаровану на Голосі квартиру
Роман Сасанчин з дружиною і донькою переїхав у подаровану на Голосі квартиру

Іванна зізнається, що умови для життя з дитиною не найкращі, та вони планують по трошки робити ремонт.

А ось у Романа Сасанчина нарешті почала розвиватися співоча кар’єра. Нещодавно хлопець випустив свою першу за довгий час пісню. Хлопець поки що не розкриває всіх подробиць, але зізнається, що йому “дали шанс”.