Федір Добронравов заявив, що хоче продовження “Сватів”: Іван Будько сподівається на молитви глядачів

Скандально відомий російський актор Добронравов здобув особливу популярність після головної ролі в серіалі "Свати". Хоча знімання нового сезону стрічки не планується, актор висловив бажання взяти в ньому роль

Відомий російський актор, який після початку повномасштабної війни публічно підтримав дії армії своєї рідної країни, заговорив про повернення на екрани в серіалі українського виробництва. Знаменитість заявив, що запуск знімань нового сезону – цілком можлива справа. Якщо на екрани знову пустять “Сватів”, Федір Добронравов, за власним зізнанням, з радістю зіграє головну роль дідуся Жені.

Про це він розповів у коментарі для російського медіа, додавши, що насправді зараз не планується знімання нового сезону комедійного серіалу. Втім, зазначив Федір Добронравов, кожному акторові стрічки, з якими він і досі спілкується, хочеться знову пережити емоції на знімальному майданчику “Сватів”.

“Глядачі хочуть продовження і тому складають різні версії. Але, якщо молитви глядачів будуть достатньо сильні… Адже й нам хочеться, аби ця історія продовжувалась. Ми ж зустрічаємося з людьми з цього проєкту”, – прокоментував Федір Добронравов.

Скандальний Федір Добронравов висловився про продовження комедійного серіалу Свати
Скандальний Федір Добронравов висловився про продовження комедійного серіалу Свати

Нагадаємо, що останній сьомий сезон серіалу “Свати” випустили на екрани декілька років тому, ще до початку повномасштабної війни в Україні. Тоді продюсери, сценаристи та і взагалі вся команда заявили, що продовження чекати не потрібно – історія логічно завершилась і нових серій не буде. Чимало глядачів полюбили персонажів та акторів, які їх зіграли. Втім, після 24 лютого 2022 року виявилось, що не всі російські митці дружньо налаштовані до своєї української авдиторії.

Так, серед тих, хто підтримав дії кремлівського режиму, виявився і Федір Добронравов. Скандально відомий російський актор навіть приїздив до лікарні, аби навідатись до раненого російського окупанта. А ось, наприклад, Олександр Феклістов, який постав на екранах в образі Сан Санича, зізнався, що йому соромно за все, що робить російська армія.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.