Колишня Володимира Остапчука Христина Горняк подає на нього в суд: “Бачить Бог, я хотіла тихо”

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук розлучився з нотаріусинею Христиною Горняк восени минулого року. Тепер зіркові колишні збираються у суд

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, декілька років перебував у шлюбі з нотаріусинею та блогеркою Христиною Горняк. Восени минулого року зіркова пара вирішила розлучитись та спершу все йшло дуже добре. На публіку своїх сварок знаменитості не виносили, а шанувальники й досі можуть лише здогадуватись, чому подружжя вирішило розірвати шлюб.

Втім, нещодавно у мережі розгорівся справжнісінький скандал. Володимир Остапчук разом зі своєю новою обраницею почав ремонт у будинку, який зводив з колишньою дружиною. Христина Горняк раніше вже говорила, що з нею, власницею частки нерухомості, цієї теми ніхто не узгоджував. Утім, продовжила знаменитість цього разу, вона не збирається мовчати та не реагувати на такий відверто зневажливий вчинок ексчоловіка.

На особистій сторінці українська блогерка опублікувала низку Stories, в яких попросила сімейних адвокатів надати свої контакти для консультації. Христина Горняк зазначила, що колишній чоловік намагається вкрасти те, що належить їй. Знаменитість поділилась із шанувальниками, що вона намагалась вирішити все мирним і спокійним шляхом, утім терпіти такого ставлення не має бажання.

Христина Горняк повідомила, що збирається подати на колишнього в суд
Христина Горняк повідомила, що збирається подати на колишнього в суд
Колишня Остапчука обурилась його поведінці та рішенню почати ремонт в їхньому будинку
Колишня Остапчука обурилась його поведінці та рішенню почати ремонт в їхньому будинку

Як можна зрозуміти з історій, опублікованих на сторінці зірки в соціальній мережі Інстаграм, Христина Горняк має намір поділити спільне майно зі своїм колишнім чоловіком у суді. Знаменитість також порадила своїм підписницям обговорювати всі моменти з коханими до укладання шлюбу.

До слова, у своєму відвертому зізнанні шанувальникам Христина Горняк також ймовірно натякнула і на причини, чому розлучилась з Володимиром Остапчуком. Розповідаючи про своє обурення тим фактом, що шоумен без її згоди почав ремонт у їхньому спільному будинку, зірка заявила, що не збирається мовчати, як замовчувала “іншу тему”. Можливо, блогерка має на увазі саме причини розставання з чоловіком.

Популярне

Схожі статті

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!