Даша Астаф’єва розповіла, чи відчуває чималу різницю у віці зі своїм бойфрендом: обранець молодший за неї

Українська модель та співачка Даша Астаф'єва розповіла про свої стосунки. Знаменитість зізналась, чи відчуває різницю у віці з бойфрендом, який молодший за неї

Даша Астаф’єва, відома українська співачка та фотомодель, нині перебуває у стосунках. Про це вона вже давно повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість, хоч і не часто, але може висловитись про своє особисте життя. Артистка розповідає про те, як їй добре у стосунках з обранцем, але не спішить розкривати його особистість і знайомити з шанувальниками.

Проте, оскільки тема особистого життя кумирів користується особливою популярністю, у новому інтерв’ю для Тетяни Гончарової Даша Астаф’єва не зуміла уникнути цікавих запитань. Так, журналістка поцікавилась у своєї гості про її нові стосунки. Знаменитість приховувати не стала та зізналась, що її обранець – молодший за неї. Але, як заявила зірка, вона різницю у віці взагалі не відчуває.

Даша Астаф’єва зізналась, що її новий бойфренд дуже добре вихований і ніколи не намагається з нею змагатись. Знаменитість заявила, що чоловік має чудові манери, які її і підкорили. Крім того, пояснила у новому інтерв’ю Астаф’єва, її бойфренд виявився першою в її житті людиною з таким рівнем виховання. Зірка зазначила, що попри той факт, що він молодший, вона почувається поруч із ним дуже комфортно.

Даша Астаф’єва висловилась про свої нові стосунки із загадковим бойфрендом

У коментарі для Гончарової знаменитість пояснила і свою позицію стосовно замовчування роману. Даша Астаф’єва зізналась, що в минулому, коли розповідала чи не все про своє особисте життя, з нею траплялись неприємні ситуації. Зірка наголосила, що неприємний досвід минулих днів навчив її по-новому дивитись на ситуації сьогодні.

Артистка зазначила, що дотримується позиції, що щастя любить тишу, тому воліє тримати в таємниці подробиці, які мають стосуватись лише двох закоханих людей.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.