Тетяна Літвінова розповіла про погані стосунки на “МастерШеф” та своє рішення піти: “Розчарувалась і пішла”

Відома українська кулінарка та колишня суддя "МастерШефу" Тетяна Літвінова зізналась, чому насправді пішла з проєкту. За словами знаменитості, вона розчарувалась

Тетяна Літвінова, відома українська кулінарка, учасниця та суддя популярного шоу “МастерШеф”, свого часу здобула просто шалену популярність. Знаменитість стала однією з найупізнаваніших представниць своєї професії в Україні, а шанувальники полюбили її не лише за хист до кулінарії, але й за ніжну та добру натуру, відкриту до всього нового.

Довгий час зірка працювала суддею на телебаченні. Тетяна Літвінова була у складі журі в проєкті “МастерШеф”. У третьому сезоні шоу знаменитість стала чи не правою рукою Ектора Хіменеса-Браво, проте після 8-го сезону проєкту вирішила покинути цю справу. Довгий час шанувальники не знали, чому так сталось. Тепер Літвінова видала реальні причини.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм підписники поцікавились у Тетяни Літвінової, чому вона пішла з “МастерШефу”. Шанувальники зазначили, що вона була прикрасою цього шоу, тому було особливо сумно, що її там не стало. Літвінова передусім зазначила, що проєкт існує і надалі, розвивається, а працюють там зовсім інші люди.

Тетяна Літвінова розповіла про причини, чому покинула шоу МастерШеф
Тетяна Літвінова розповіла про причини, чому покинула шоу МастерШеф

Так, знаменитість вирішила не розповідати конкретно, що сталось. Зірка обмежилась простим і завуальованим зізнанням, що її розчарували взаємини з колегами на проєкті. Тетяна Літвінова зазначила, що вона усвідомила, що їй некомфортно продовжувати працювати на цьому місці, тому наважилась піти.

До слова, у такому коротенькому зізнанні шанувальникам Тетяна Літвінова також розповіла і про те, яким є досвід роботи на телебаченні. Знаменитість чесно зізналась, що це дуже важко, втім цю сферу неможливо порівнювати з чимось іншим. За словами кулінарки, робота на телебаченні заряджає та дає потужний поштовх до розвитку.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.