Донька Олі Полякової хоче заміж за Гордона: Вадим Буряковський не був готовий до такого повороту

Українська співачка Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським виховує двох дітей. Одна з доньок зіркової пари захоплюється Дмитром Гордоном і навіть думає про шлюб із ним

Відома українська співачка Оля Полякова давно та щасливо перебуває у стосунках зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським. Зіркова пара виховує двох спільних дітей – доньок Алісу та Машу. Старша дівчина нині живе у Великобританії, де навчається в університеті та будує особисте життя. Молодша Аліса також нині мешкає за кордоном, але з мамою проводить доволі багато часу.

Так, наприклад, нещодавно зіркові мама з донькою вирішили прогулятись. Відео та фотографіями з прогулянки відома співачка Оля Полякова ділилась на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість показала шанувальникам, як прогулюється з донькою красивим парком, а після вирішила продемонструвати, в який колір пофарбувалась Аліса. Дівчинка змінила колір декількох невеликих пасм, і вони стали фіолетовими.

Разом з тим, демонструючи підписникам зміни іміджу своєї доньки, Оля Полякова не змогла оминути увагою образ Аліси. Дівчинка одягла зручний одяг, в якому було б комфортно гуляти та бігати на вулиці. Чорні лосини Аліса доповнила цікавою футболкою із зображенням українського журналіста Дмитра Гордона.

Оля Полякова показала кадри з прогулянки зі своєю молодшою донькою Алісою
Оля Полякова показала кадри з прогулянки зі своєю молодшою донькою Алісою

Оля Полякова не втрималась, аби не пожартувати над ситуацією. Відома українська співачка поцікавилась у своєї доньки, хто зображений на її футболці, перепитуючи, чи це не “коханий Гордон”. Аліса ніяково усміхнулась, а її мама продовжила цікавитись у своєї дитини, невже вона хоче вийти заміж за журналіста.

Слід зазначити, що артистка завжди відрізнялась особливим почуттям гумору, а, наскільки можна судити з публікацій і сімейних відео, в родині Полякової завжди весело. Так, знаменитість полюбляє пожартувати та посміятись і зі своєю молодшою, і зі старшою донькою. Підтримує дружину і її чоловік Вадим Буряковський.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.