Після розлучення наважився на кардинальні зміни: Нікіта Добринін збрив бороду і “скинув” 10 років віку

Відомий український телеведучий Нікіта Добринін показався в оновленому амплуа. Знаменитість вирішив змінитись після розлучення з колишньою дружиною

Нікіта Добринін давно здобув популярність завдяки своїй діяльності на телебаченні. Крім того, що чоловік прославився у ролі телеведучого, він також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там зірка часто показує шанувальникам останні зміни зі свого життя та ділиться цікавими новинами. Так, наприклад, нещодавно Добринін вирішив змінити імідж і показався в оновленому амплуа.

Відомий український телеведучий вирішив побрити бороду, з якою ходив вже дуже давно. Знаменитість різко виявив бажання оновити зовнішній вигляд і не став довго вагатись. Тепер обличчя Нікіти Добриніна ідеально чисте, а шанувальники зазначили, що знаменитість “скинув” щонайменше 10 років віку.

На своїй особистій сторінці відомий телеведучий також показав результати та коментарі від прихильників. Нікіті Добриніну написали, що він став виглядати набагато молодшим і свіжішим без бороди. Крім того, показав знаменитість і реакцію свого сина Лева на зміни у зовнішності. Малюк ледве впізнав рідного батька та, за словами Добриніна, довго дивився на нього та вивчав його новий імідж.

Нікіта Добринін показав, як виглядає без бороди після кардинальних змін іміджу
Нікіта Добринін показав, як виглядає без бороди після кардинальних змін іміджу

Нагадаємо, що відомий український телеведучий раніше перебував у шлюбі з блогеркою та бізнесвумен Дашею Квітковою. Зіркова пара познайомилась на телепроєкті “Холостяк-9”, а після фіналу одружились і стали батьками спільного сина Лева. Знаменитості здавались ідеальною парою, але в один момент ошелешили шанувальників рішенням розірвати шлюб.

На початку цього року стало відомо, що Даша Квіткова та Нікіта Добринін більше не разом. Про це блогерка повідомила в інтерв’ю для Маші Єфросиніної, а також розповіла, в яких вони з чоловіком стосунках. За словами знаменитості, вони залишаються у хороших взаєминах, адже виховують спільного сина та піклуються про його майбутнє.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.