Ані Лорак розсмішила публіку безглуздими танцями з бойфрендом-іноземцем і “засвітила” пишну фігуру (Відео)

Співачка-зрадниця Ані Лорак опублікувала у своєму Інстаграм-блозі відео, на якому вона танцює зі своїм бойфрендом-іноземцем. Публіка не оцінила пластику артистку.

Відома артистка Ані Лорак, яка навіть після початку повномасштабної війни в Україні обрала жити і працювати в росії, зараз відпочиває зі своїм новим бойфрендом в Іспанії. Нещодавно співачка вирішила поділитися моментами з відпочинку у своєму Інстаграм-блозі. Лорак зняла романтичне відео зі своїм коханим, на якому вони разом танцюють.

На відео Лорак з’явилася у чорному купальнику, який підкреслив її пишні форми. Також співачка була у сонцезахисних окулярах і ритмічно рухалася під музику. В якийсь момент в кадрі з’явився бойфренд співачки Ісаак Віджраку, який став “тертися” біля співачки.

Ані Лорак, опублікувавши відео, вимкнула можливість його коментувати. Очевидно, співачка вирішила уберегти себе від хейту, який їй би написали підписники. Та це відео вже розлетілося по Мережі, де співачку встигли обговорити коментатори.

Так, користувачі Мережі відмітили, що у співачки “дерев’яна” пластика і за десятки років роботи на сцені вона так і не навчилася танцювати.

Нагадаємо, Ані Лорак знаходиться у нових стосунках вже близько року. Обранця співачки звати Ісаак Віджраку і він родом з острова Ібіца, що біля Іспанії. Чоловік позиціонує себе, як духовного цілителя, майстра з йоги та медитацій.

Коханий Ані Лорак Ісаак Віджраку засвітився на сімейному святі і зайняв місце Мурата
Ані Лорак розсмішила публіку безглуздими танцями з бойфрендом-іноземцем

З самого початку Ісаак був тренером Лорак, та згодом стосунки переросли у романтичні. Наразі Ісаак і Ані проживають більшість часу окремо один від одного: Лорак – в росії, Віджраку – в Іспанії. Та закохані багато часу проводять разом, разом відпочивають і їздять один до одного в гості.

За словами Ані Лорак, її новий бойфренд навіть вже встиг потоваришувати з її донькою від першого шлюбу 12-річною Софією. Співачка запевняє, що донька не ревнує її до нового чоловіка і поводить себе досить по-дорослому. Дівчинка бажає матері щастя, тому не стає на шляху її стосунків з Ісааком.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.