Аліна Гросу розповіла, які домашні завдання їй задають у вузі в Америці: 28-річна співачка вчиться на акторку

Відома українська співачка Аліна Гросу зараз знаходиться на навчанні в Лос-Анджелесі. Зірка здивувала домашніми завданнями, які їй задають у вузі.

Аліна Гросу з початку повномасштабної війни знаходилась в Україні, займалась волонтерською діяльністю і власноруч готувала в їдальні для переселенців. Наприкінці 2022 року співачка переїхала в Сполучені Штати Америки на навчання. Аліна вступила в Голлівудську школу акторської майстерності, але не забуває працювати над новим музичним матеріалом.

Після підвищення своєї кваліфікації Гросу планує повернутися в Україну, адже дуже сумує за домом і бачить своє майбутнє тільки тут. Вона чітко пояснила, що її перебування в США – це не переїзд:

Для тих, хто запитує, чи планую я повернутися? Звичайно! Я нікуди не переїжджала. Навчання, підвищення кваліфікації – це одне. А постійне проживання, особисте гніздечко, рідні люди – це інше

, – відповідала Аліна на питання підписників в Інстаграм-блозі.

Аліна Гросу розповіла, які домашні завдання їй задають у вузі в Америці
Аліна Гросу розповіла, які домашні завдання їй задають у вузі в Америці

На цей раз співачка розповіла фанатам про домашні завдання у вузі. Як виявилось, в її школі акторської майстерності викладачі задають студентам дивитися фільми. Як сумлінна учениця Гросу виконує завдання:

Нарешт, Барбі! Офіційно у кіно з 19 липня в Лос-Анджелесі, і я після пар потрапила на цю картину. Так як в універі нас просять переглядати якомога більше новинок у кіно, я зробила свій маленький рейтинг:

1. Стихії (мульт) – тому що надзвичайно продуманий всесвіт.

2. Місія нездійсненна – видовищно, захоплює те, що найскладніші трюки зроблені самостійно Томом Крузом.

3. Індіана Джонс – легенда.

4. Барбі – атмосферно, але очікувала ще більшого.

5. Русалонька – мультик назавжди у моєму сердечку.

6. Без образ – звичайна американська комедія.

7. Кракен-підліток (мульт) – для діток непогана історія.

8. Людина-павук (мульт) – сама стилістика виглядає, ніби зроблена штучним інтелектом, історія важка, але графіка подібна не зовсім моє.

Підписники в коментарях до нового посту Аліни Гросу в Інстаграм-блозі відмітили, що вона й сама виглядає як лялечка і з легкістю затьмарила головну героїню фільму “Барбі”.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!