Настала пора селфітися в соняшниках: Сердючка, Потап, Світоліна уже встигли відзначитися на золотому полі

Щойно соняшникові поля вкрилися жовтим цвітом, як знаменитості скористалися нагодою й зробили гарні знімки, надзвичайно порадувавши красою природи своїх шанувальників.

Щойно соняшникові поля вкрилися жовтим цвітом, як знаменитості скористалися нагодою й зробили гарні знімки, надзвичайно порадувавши красою природи своїх шанувальників.

Андрій Данилко

Щоб сфотографуватися посеред соняхів Данилко з колегою Інною Білоконь зняли свої сценічні костюми Вєрки Сердючки та її мами Інни Адольфівни. Щоправда, антиковідної маски Андрій не позбувся навіть зараз, коли було оголошено про закінчення пандемії у світі.

Артист став заручником власної обіцянки. Сказав, що зніме маску в день перемоги України над ворогом. Тож тепер і змушений дивувати публіку своїм виглядом. На знімку поруч із зірками можна побачити Галю. Симпатичну собачку Інна тримає на руках.

Потап

Репер, якого цькували за тривале перебування за кордоном, раптово вигулькнув у Одесі. Його фотозвіти з цього гарного міста, яке нині потерпає від щоденних ворожих атак, можна побачити в Інстаграм-акаунті.

Про те, що продюсер повертався з міста біля моря до столиці трасою Одеса-Київ, можна усвідомити зі світлини з соняхами, яку Олексій зробив дорогою, зупинивши автотранспорт.

Еліна Світоліна

Не залишилася осторонь неземної краси й всесвітньо відома тенісистка. Разом із донечкою Скай Еліна зробила кілька фотографій у соняхах. Навряд чи заради цього довелося їхати в Україну. Еліна, напевно, знайшла чарівний краєвид у Франції.

Еліна Світоліна показала доньці соняхи

Цьогоріч зірці тенісу вдалося здолати власні досягнення й опинитися у півфіналі на Вімблдоні. Далі, на жаль, справа застопорилася. Але українка й так досягла значних результатів, якими можуть пишатися усі земляки.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.