Марічка Падалко розповіла про стосунки з дівчиною 16-річного сина: коли невістка – не в горлі кістка

Відома українська журналістка Марічка Падалко розповіла про те, як сьогодні живе її родина – доньки з сином та чоловік-військовий. Розповіла зірка також і про свою майбутню невістку

Марічка Падалко, відома українська журналістка та ведуча новин, давно завоювала популярність. Знаменитість стала не лише однією з найвпізнаваніших представниць своєї професії, але й зуміла побудувати з чоловіком, Єгором Соболєвим, міцні подружні стосунки. Разом зіркова пара виховує трьох дітей – старшого сина Михайла та молодших доньок.

Нещодавно Марічка Падалко завітала в гості до студії “Сніданку з 1+1”, де розповіла про свої стосунки з чоловіком і дітьми після початку повномасштабної війни. Зокрема, знаменитість висловилась і про те, як швидко ростуть їхні з чоловіком нащадки. За словами відомої української журналістки, раніше їм здавалось, ніби діти завжди залишатимуться маленькими, а тепер вони починають дорослішати прямо на очах.

Марічка Падалко зізналась, що в його сина вже з’явилась дівчина. З поваги до своєї дитини журналістка не стала розповідати детально про те, з ким саме зустрічається її син, але за усмішкою на обличчі зірки можна було сказати, що вона задоволена вибором сина і їй подобається бачити його щасливим.

Марічка Падалко розповіла про особисте життя свого старшого сина

Нагадаємо, що відома українська журналістка давно перебуває у шлюбі з Єгором Соболєвим. Нині чоловік Марічки Падалко служить у лавах української армії та нещодавно отримав звання офіцера. Телеведуча зізнається, що побачитись із чоловіком їй вдається рідко, втім кожна з цих зустрічей залишається у пам’яті назавжди. Падалко розповіла, що скоро її коханому дадуть відпустку й вони зможуть провести час разом.

Що стосується нового статусу Соболєва, то журналістка зізнається, що насправді його статус для неї має другорядне значення, адже більше вона тішиться за інші речі. За словами Марічки Падалко, вона рада, що в її чоловіка вийшло влаштувати правильне функціонування загону та виходить виконувати бойові задачі.