Надя Дорофєєва зізналась, кому залишився їхній із Дантесом будинок після розлучення: щоб ніхто не образився

Відома українська співачка Надя Дорофєєва розповіла про долю будинку, в якому колись жила зі своїм колишнім чоловіком Володимиром Дантесом. Що тепер із нерухомістю?

Навесні минулого року відоме українське подружжя оголосило про розлучення. Надя Дорофєєва та Володимир Дантес були разом близько 10 років, але врешті усвідомили, що їм краще продовжувати крокувати різними дорогами. Знаменитості розлучились тихо та без зайвих скандалів, а вже пізніше почали будувати нові стосунки з іншими партнерами.

Шанувальники з цікавістю спостерігали за тим, як артисти переживають важливий життєвий досвід, а потім закохуються знову. Нещодавно Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж, а її обранцем став колишній друг сім’ї Михайло Кацурін. Зіркова пара влаштувала миле та тихе весілля, а тому прихильникам стало особливо цікаво, що ж сталось зі спільним будинком співачки та її ексчоловіка.

В ефірі для “Нашого радіо” відома українська артистка зізналась, що після весілля з Кацуріним вона свого прізвища не змінювала та залишилась Дорофєєвою. Артистка зазначила, що це рішення вже не змінити, адже вона відчуває себе комфортно зі своїм дівочим іменем, а також вся Україна дізналась про артистку з прізвищем Дорофєєва.

Надя Дорофєєва розповіла про важливі речі після одруження з Михайлом Кацуріним
Надя Дорофєєва розповіла про важливі речі після одруження з Михайлом Кацуріним

Крім того, відома українська співачка Надя Дорофєєва розповіла про те, кому дістався будинок, в якому вона колись жила з колишнім чоловіком Володимиром Дантесом. Нещодавно у мережі прокотились чутки, ніби зірка відвідала один із київських відділень ЦНАПу, аби змінити прописку та “виписатись” із будинку. В ефірі “Нашого радіо” Дорофєєва підтвердила чутки та зазначила, що тепер будинок перебуває не в її власності.

Виявляється, Володимир Дантес після розлучення з дружиною хотів залишити будинок їй, але вона відмовилась від такої пропозиції. Надя Дорофєєва розповіла, що вони вирішили продати нерухомість та чесно розділити отриману суму.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.