Віра Брежнєва приїхала до Києва й на радощах станцювала на залізничному вокзалі: “Моя найочікуваніша подорож”

Повномасштабна агресія росії щодо України різко відбилася на житті співачки Віри Брежнєвої. До цього вона чудово почувалася в сусідній країні, співала там і збирала музичні премії. Та 24 лютого 2022 року все змінило.

Віра різко висловила свою незгоду з політикою росіян. Після цього, звісно ж, змушена була покинути москву та й країну в цілому. Відтоді надходили різні чутки з приводу місцеперебування зірки.

Подейкували, що Брежнєва з Меладзе розлучилися. Він начебто перебуває в Італії, а вона в Польщі волонтерить. Потім білявка вигулькувала то тут, то там – у Німеччині чи на дорогому курорті. Було незрозуміло, де ж вона осіла насправді.

Якщо вірити Лаймі, то Віра вивезла численну родину до Латвії. Співачка сповістила, що багато хто з родичів Брежнєвої нині мешкають у Ризі по сусідству з нею. Подружка Пугачової відгукувалася про колегу-українку дуже схвально. Навіть запросила її виступити у серпні на благодійному фестивалі “Рандеву” в Юрмалі. На концерті будуть присутніми чимало артистів. От тільки жодного росіянина Вайкуле туди не пустила.

Латиській зірці можна вірити. А от Олегу Газманову, який перебуває в міжнародному розшуку, особливої віри немає. Саме він сповістив, що брат Валерія Меладзе перебуває в Києві. Можливо, Костянтин, ховаючись в укритті від бомбардувань, мовчить про війну, щоб не нашкодити рідному брату? Валерій, як відомо, з російськими концертами не поспішає зав’язувати.

Та повернімося до подій сьогоднішніх. Віра Брежнєва повернулася до Києва. Співачка світилася радістю, коли вийшла з потягу на залізничному вокзалі, де її зустрічали друзі з чималими оберемками соняхів. На радощах зірка навіть виконала запальний танок посеред касового залу.

Про причину приїзду в Україну артистка ані пари з вуст. Можливо, приїхала розбиратися з численною нерухомістю або збирається поновити виступи. Зірка встигла прогулятися київськими вуличками й відвідати шоурум дизайнера Руслана Багінського.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.