Дружина Романа Сасанчина поскандалила з жінкою через постільну білизну: “Бачу таке вперше”

Дружина молодого українського співака Романа Сасанчина публічно поскандалила зі своєю підписницею. Причиною неочікуваної сварки стало непорозуміння через білизну

Роман Сасанчин здобув популярність після участі у вокальному змаганні “Голос країни”. Після завершення знімань артист продовжив свою професійну діяльність і сьогодні активно розвивається в обраній сфері. Поки молодий артист співає та навчається нового у своїй справі, його дружина Іванна займається побутом і вихованням їхньої спільної доньки.

Крім того, зіркова обраниця молодого українського співака активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці Іванна Сасанчина часто показує цікаві фотографії, милі родинні моменти та розповідає останні новини зі свого з чоловіком і донькою життя. А ось нещодавно зірка навіть примудрилась посваритись із жінкою у своєму блозі.

Дружина Романа Сасанчина публічно посварилась з підписницею через білизну
Дружина Романа Сасанчина публічно посварилась з підписницею через білизну

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала кадри з ліжком, на якому можна було помітити відсутність повного комплекту постільної білизни. Одну з підписниць блогерки це обурило, тому вона поспішила написати в особисті повідомлення Іванні Сасанчиній. Блогерка, своєю чергою, здивувалась, чому когось цікавить той факт, що в її родині сплять без постільної білизни.

Знаменитість зазначила, що не бачить сенсу купляти та постійно заправляти ліжко простирадлом та підковдрою. Дружина відомого українського співака зізналась, що не розуміє, навіщо додатково застилати ліжко, адже їй зовсім не важко випрати не постільну білизну, а саме ковдру, якою вона з чоловіком укривається.

Дружина Романа Санчина публічно поскандалила з підписницею через постільну білизну
Дружина Романа Санчина публічно поскандалила з підписницею через постільну білизну

У кінці розмови дружина молодого українського артиста зазначила, що люди не припиняють її дивувати. Ба більше, аби уникнути скандалів і непорозумінь у майбутньому знаменитість попросила жінку, з якою вступила у конфлікт, відписатись від неї.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.