facebook

Найбагатша співачка України “вийшла в світ”: Камалія похизувалася згадкою про себе в італійському журналі

Відома українська співачка після прем'єри своєї нової пісні розповіла про увагу до неї у світових медіа. Цього разу на артистку звернули увагу в італійському виданні

Камалія, відома українська співачка, починала свою кар’єру багато років тому. Сьогодні знаменитість є однією з найупізнаваніших артисток, яка здобула славу найбагатшої зірки вітчизняного шоубізнесу. Попри повномасштабну війну Камалія продовжує активно виступати з благодійними концертами та займатись волонтерством. Крім того, встигає співачка і прославляти своє ім’я на міжнародній арені.

Нещодавно відома українська співачка випустила нову пісню “Time Out”. Сингл швидко розлетівся пр всім музичним майданчикам у світі, а у міжнародних медіа почали обговорювати повернення артистки. Так, наприклад, нещодавно про Камалію заговорили в італійському журналі. Про це зірка розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Про Камалію написали статтю в одному з італійських журналів
Про Камалію написали статтю в одному з італійських журналів

У своєму блозі відома українська артистка опублікувала скріншоти, зроблені на сайті закордонних видань. Камалія зауважила, що після випуску її синглу у всій Європі мешканці Італії тепер також мають нагоду послухати нову композицію артистки. Знаменитість розповіла, що кожен охочий може побачити кліп на пісню по телевізору або ж послухати на радіо, як співає зірка.

Крім того, Камалія звернулась і до італійської частини своєї авдиторії – на їхній рідній мові. У коментарях до нової публікації відомої української співачки виявилось небагато коментарів, але здебільшого користувачі мережі хвалили свого кумира та робили їй компліменти. Шанувальники, як і сама Камалія, тішаться тим фактом, що про неї знають у всьому світі.

Камалія розповіла про реліз своєї нової композиції
Камалія розповіла про реліз своєї нової композиції

Нагадаємо, що раніше відома українська співачка розповідала, що пісню “Time Out” вона писала спеціально для фільму “Барбі” з Марго Роббі у головній ролі. Знаменитість почала працювати над синглом, коли тільки починались знімання американського фільму. Втім, розповіла нещодавно артистка, режисери відмовились брати її пісню як саундтрек до кіно.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.