Найбагатша співачка України “вийшла в світ”: Камалія похизувалася згадкою про себе в італійському журналі

Відома українська співачка після прем'єри своєї нової пісні розповіла про увагу до неї у світових медіа. Цього разу на артистку звернули увагу в італійському виданні

Камалія, відома українська співачка, починала свою кар’єру багато років тому. Сьогодні знаменитість є однією з найупізнаваніших артисток, яка здобула славу найбагатшої зірки вітчизняного шоубізнесу. Попри повномасштабну війну Камалія продовжує активно виступати з благодійними концертами та займатись волонтерством. Крім того, встигає співачка і прославляти своє ім’я на міжнародній арені.

Нещодавно відома українська співачка випустила нову пісню “Time Out”. Сингл швидко розлетівся пр всім музичним майданчикам у світі, а у міжнародних медіа почали обговорювати повернення артистки. Так, наприклад, нещодавно про Камалію заговорили в італійському журналі. Про це зірка розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Про Камалію написали статтю в одному з італійських журналів
Про Камалію написали статтю в одному з італійських журналів

У своєму блозі відома українська артистка опублікувала скріншоти, зроблені на сайті закордонних видань. Камалія зауважила, що після випуску її синглу у всій Європі мешканці Італії тепер також мають нагоду послухати нову композицію артистки. Знаменитість розповіла, що кожен охочий може побачити кліп на пісню по телевізору або ж послухати на радіо, як співає зірка.

Крім того, Камалія звернулась і до італійської частини своєї авдиторії – на їхній рідній мові. У коментарях до нової публікації відомої української співачки виявилось небагато коментарів, але здебільшого користувачі мережі хвалили свого кумира та робили їй компліменти. Шанувальники, як і сама Камалія, тішаться тим фактом, що про неї знають у всьому світі.

Камалія розповіла про реліз своєї нової композиції
Камалія розповіла про реліз своєї нової композиції

Нагадаємо, що раніше відома українська співачка розповідала, що пісню “Time Out” вона писала спеціально для фільму “Барбі” з Марго Роббі у головній ролі. Знаменитість почала працювати над синглом, коли тільки починались знімання американського фільму. Втім, розповіла нещодавно артистка, режисери відмовились брати її пісню як саундтрек до кіно.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.