Міністерство культури має очолити жінка: це буде не балерина Катерина Кухар, а хто тоді?

Катерина Кухар написала в Інстаграмі про очікування нового міністра культури і його важливу місію, на що підписники закидали балерину пропозиціями подати власну кандидатуру.

Відразу після звільнення Олександра Ткаченка з поста Міністра культури та інформаційної політики розпочалися ворожіння на кавовій гущі, хто стане його наступником. Балерина і незмінна членкиня журі “Танців з зірками” Катерина Кухар ледве відбилася від власних шанувальників, які воліли бачити на високій посаді виключно її.

Катерина Кухар чудово б виглядала у міністерському кріслі

Під постом Катерини з’явилося чимало заманливих пропозицій від прихильників:

“Катерино, подавайтеся в міністри культури, ми Вас підтримаємо!”

“З вас би вийшла чудова міністерка і гідна! Ви найкраща в усьому!”

“Катюшо, увійдіть в історію України!”

Звісно, були й коменти абсолютно протилежного штибу:

“Боже, тільки не це! Ви коледж зробіть до кінця”.

“Зараз всі поважають, люблять, цінують, а тільки піде людина в політику, то зразу почнуть засуджувати і зневажати! Не треба туди Вам йти!”

Кухар розчарувала обидві сторони, зазначивши:

“Мені пропонували, але зараз є місія іншого порядку!”

Разом із чоловіком Олександром Стояновим Катерина Кухар очолює балетну трупу GrandeKievBallet. Три десятки танцівників балету в її складі успішно займаються гастролями на теренах Західної Європи та США.

Окрім цього, балерина вже 3 роки поспіль керує Київським хореографічним училищем. Щоб стати пані міністеркою, їй би довелося відмовитися від усіх своїх проєктів. Напевно, жінка поки не готова до подібного року в житті. Можливо, надалі ми ще побачимо її в політиці.

Олеся Островська-Люта може зайняти міністерську посаду

А поки що ходять чутки довкола особи директорки “Мистецького арсеналу” Олесі Островської-Лютої. Принаймні про розгляд цієї кандидатури прохопився нардеп Олексій Гончаренко.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.