Одружився із середньовічною чаклункою: дружина Тараса Тополі Alyosha перевтілилась у справжню чародійку

Відома українська співачка Alyosha та дружина музиканта Тараса Тополі поділилась цікавими фотографіями та натякнула, що цікавиться середньовіччям і чаклунством

Alyosha, відома українська співачка, починала свою кар’єру багато років тому, а за цей час зуміла здобути визнання багатьох шанувальників. Крім усього іншого, артистка встигла стати коханою дружиною та щасливою мамою, а зі своїм обранцем, Тарасом Тополею, зірка на одній хвилі. Окрім основної професійної діяльності Alyosha встигає ще й вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Артистка час від часу ділиться зі своїми шанувальниками цікавими фотографіями та розповідями. Так, наприклад, нещодавно знаменитість опублікувала кадри, які були зроблені на тлі Свірзького Замку на Львівщині. У тематичній фотосесії відома українська співачка позувала в образі середньовічної чаклунки, а біля неї можна було також побачити красивого коня.

Дружина Тараса Тополі показала загадкові фотографії на тлі замку на Львівщині
Дружина Тараса Тополі показала загадкові фотографії на тлі замку на Львівщині

В описі до нової публікації відома українська співачка висловилась про свої погляди на страхи й те, що допомагає подолати їх. За словами Олени Тополі, іноді люди не помічають моменту, коли поринули у власні фантазії, які породжують їхні ж страхи. Знаменитість зізналась, що часом фантазія людини може змусити її забути про все світле й повірити, що навколо і дійсно одна лише темрява.

Втім, продовжила артистка, варто промінчику світла пробитись крізь ці хащі, стає смішно, що людина боялась такого чудового й прекрасного світу. Alyosha зізналась, що вона впевнена – подолати страх і зневіру допомагає надія та віра у самого себе.

“Страхи – сходинка до світла! Віра в себе – крок вперед! Боятися, не значить бути боягузом”, – пояснила свою думку відома українська співачка Олена Тополя.

Олена Тополя опублікувала архівні фото з тематичної фотосесії у стилі чаклунки
Олена Тополя опублікувала архівні фото з тематичної фотосесії у стилі чаклунки

Знаменитість продовжила думку, зазначивши, що кожен з нас має свої страхи і в цьому немає нічого поганого. Втім, проти страхів існує потужна та надійна зброя – віра в себе. Таку рису зірка називає справжнім мечем, який здатен розрізати темряву.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.