Одружився із середньовічною чаклункою: дружина Тараса Тополі Alyosha перевтілилась у справжню чародійку

Відома українська співачка Alyosha та дружина музиканта Тараса Тополі поділилась цікавими фотографіями та натякнула, що цікавиться середньовіччям і чаклунством

Alyosha, відома українська співачка, починала свою кар’єру багато років тому, а за цей час зуміла здобути визнання багатьох шанувальників. Крім усього іншого, артистка встигла стати коханою дружиною та щасливою мамою, а зі своїм обранцем, Тарасом Тополею, зірка на одній хвилі. Окрім основної професійної діяльності Alyosha встигає ще й вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Артистка час від часу ділиться зі своїми шанувальниками цікавими фотографіями та розповідями. Так, наприклад, нещодавно знаменитість опублікувала кадри, які були зроблені на тлі Свірзького Замку на Львівщині. У тематичній фотосесії відома українська співачка позувала в образі середньовічної чаклунки, а біля неї можна було також побачити красивого коня.

Дружина Тараса Тополі показала загадкові фотографії на тлі замку на Львівщині

В описі до нової публікації відома українська співачка висловилась про свої погляди на страхи й те, що допомагає подолати їх. За словами Олени Тополі, іноді люди не помічають моменту, коли поринули у власні фантазії, які породжують їхні ж страхи. Знаменитість зізналась, що часом фантазія людини може змусити її забути про все світле й повірити, що навколо і дійсно одна лише темрява.

Втім, продовжила артистка, варто промінчику світла пробитись крізь ці хащі, стає смішно, що людина боялась такого чудового й прекрасного світу. Alyosha зізналась, що вона впевнена – подолати страх і зневіру допомагає надія та віра у самого себе.

“Страхи – сходинка до світла! Віра в себе – крок вперед! Боятися, не значить бути боягузом”, – пояснила свою думку відома українська співачка Олена Тополя.

Олена Тополя опублікувала архівні фото з тематичної фотосесії у стилі чаклунки

Знаменитість продовжила думку, зазначивши, що кожен з нас має свої страхи і в цьому немає нічого поганого. Втім, проти страхів існує потужна та надійна зброя – віра в себе. Таку рису зірка називає справжнім мечем, який здатен розрізати темряву.